(Selamat untuk bekerja) foto ibu parodi Kim Kardashian yang anda mesti lihat

Internet: Still working. Nice try, though.
Internet: Masih bekerja. Baik cuba, walaupun.Hari ini

Sejak pemotretan “Break the Internet” Kim Kardashian dengan majalah Paper memulakan minggu ini, ibu mogul telah menjadi subjek meme Internet yang membandingkan bahagian belakangnya kepada segalanya dari centaur kepada Krispy Kreme donut.

Sesetengah ibu-ibu yang kreatif berseronok dengan idea pemotretan gambar champagne yang telanjang, yang tidak dapat dibuktikan oleh Kardashian, juga – cuba untuk memperbaiki bahagian Internet mereka dengan sedikit humor.

Robyn Welling, seorang ibu Michigan yang blog di Hollow Tree Ventures, berkata dia dan seorang rakan mengambil gambar untuk projek lain apabila idea untuk parodi Kardashiannya melanda mereka.

“Saya fikir (kawan saya) berkata, ‘Anda harus cuba mengimbangi cawan kopi ini di bawah (seperti anda) seperti Kim Kardashian dengan kaca wain,’ dan saya fikir ia terdengar lucu,” kata Welling.

Selepas menguji kemampuan mug-balancingnya, Welling memaparkan foto itu ke halaman Facebooknya, berkata, “Pasti, Kim Kardashian boleh melakukan champagne, tetapi dia boleh mengimbangi cawan mukanya smiley gergasi di bahagian belakangnya semasa memakai jins bersalin? SAYA MERAGUINYA.”

The maternity elastic panel jeans really pull this whole look together, we think.
Seluar jeans elastik bersalin benar-benar menarik perhatian keseluruhan ini, kami fikir.Robyn Welling / Today

Pemilik blog Frugalista Rebecca Gallagher berkata ketika dia pertama kali melihat gambar-gambar Kardashian, dia keliru tentang sama ada mereka sebenarnya atau jenaka. Sebaik sahaja idea itu melanda dia untuk membuat parodi sendiri, dia tidak sabar untuk memulakannya.

“Idea itu memukul saya apabila saya keluar dari bilik mandi. Saya melihat pantulan semula jadi saya dengan tag mol dan tag kulit dan benar-benar tertawa dengan kuat, berfikir, ‘Baiklah, itu tidak akan kelihatan baik pada penutup majalah!’ Kata Gallagher kepada ibu-ibu hari ini..

Dia berkata bahawa dengan mengambil gambar itu, dia mahu orang ramai mengetahui bahawa tidak mustahil untuk kelihatan seperti “liputan majalah bertimbal,” 

“Percayalah, jika lelaki UPS saya datang mengetuk hari itu, dia pasti terkejut,” kata Rebecca Gallagher dari Frugalistablog.com, dari Kim K. penghormatannya.Rebecca Gallagher / Hari ini

“Saya bukan orang yang besar, tetapi di sebelah Kim saya kelihatan sangat besar. Saya fikir ia adalah tidak adil untuk membuat wanita berfikir mereka tidak cukup baik, jadi saya fikir jika saya menolak, mereka akan merasa seperti ada lebih ramai orang di sana yang seperti mereka, berbanding seperti Kim, “kata Gallagher.

Kerry Rossow, seorang ibu dari Illinois, berkata pemikiran pertama ketika dia melihat gambar Kardashian itu, “Oh, Kim. Anda bukan satu-satunya dengan Photo. “

Anda, too, can star in a glamorous photoshoot!
Anda, juga, boleh bintang dalam pemotretan glamor!Kerry Rossow / Hari ini

Dalam parodynya, Rossow menyisipkan kepalanya sendiri ke badan yang dilapisi kardashian. Rossow, yang blog di HouseTalkN, mengatakan dia tidak menilai Kardashian, walaupun – dia tidak keluar untuk mengkritik apa yang membawa kegembiraan ibu lain.

“Jika ibu tidak gembira, tidak ada yang gembira,” kata Rossow.

Ini parodi semua tentang bersenang-senang dengan imej Kardashian sekarang-terkenal – tidak membuat keseronokan dia, mommas yang terlibat berkata. 

“Pada akhirnya, (Kardashian) adalah seorang wanita dan seorang ibu dan seseorang yang membuat keputusan dan terpaksa hidup dengan akibatnya, sama seperti kita. Saya tidak boleh menilai beliau untuk keputusannya lebih daripada saya boleh menilai ibu ‘biasa’ di taman permainan tempatan. Tetapi, tidak seperti ibu biasa, kemasyhurannya bermaksud meletakkan semua keputusannya di luar sana untuk semua orang untuk menang – jadi sementara saya tidak akan menilai dia, saya akan bercanda mengenainya. Kerana itu lucu, “kata Welling.