Sejak pengantin laki-laki berani bersumpah kepada anak tiri, keluarga campuran ini berkembang

Sudah lebih dari setahun sejak pemandu NASCAR Brian Scott dan Whitney Kay Scott berjalan ke lorong, tetapi hari ajaib mereka telah diulangi minggu ini, kerana video pernikahan yang menarik hati mereka menjadi virus. Percikan? Janji emosi Brian untuk “selalu berpegang tanganmu dan lari denganmu di jalan” kepada anak muda Whitney, Brielle.

Pengantin lelaki membaca sumpah bergerak ke anak tirinya yang kecil

Februari.26.201502:23

ANGIN HARI INI mengalirkan air mata berkongsi video bersumpah manis Brian di hadapan semua tetamu perkahwinan mereka untuk menjaga anak kecil itu. Anchor Tamron Hall berkata video itu – di mana Brian berjanji untuk memasukkan Brielle ke tempat tidur dengan ketat pada waktu malam dan menunjukkan betapa seorang wanita harus dilayan melalui hubungannya dengan ibunya – sangat bergerak untuknya.

“Apabila dia melihat pada masa itu dalam kehidupan dan memahami sepenuhnya … Keluarga saya dicampur dan ayah tirinya masuk dan menjadi satu-satunya ayah saya – dan apa yang berlaku untuk seorang gadis muda, terutamanya – mempunyai yang begitu indah,” kata Hall.

The Scott family
Keluarga ScottFotografi Wawasan yang unik

Brian, yang tinggal di Charlotte, Carolina Utara bersama keluarganya, memberitahu KANAK-KANAK HARI INI bahawa sejak berkahwin dengan Whitney, tahun pertama perkahwinan mereka telah menarik. Dan Brian berkongsi beberapa berita khas dengan HARI INI.

Pada bulan November, mereka menyambut anak Yusuf.

Brian, Whitney and Brielle Scott's
Foto Brian, Whitney dan Brielle Scott. Son Joseph dilahirkan pada bulan November, 2014.Fotografi Wawasan yang unik

“Dia mengandung kebanyakannya,” Brian bercakap tentang tahun baru mereka. “Sukar untuk mempunyai ahli keluarga yang lain dan mengembangkan dan berkongsi cinta kami. Ia sangat istimewa dan ia menjadi tahun yang hebat. “

Whitney, yang mengambil tahun dari kerjaya pemodelannya untuk menghabiskan bersama keluarganya, berkata dia masih berpindah ketika dia menonton video Brian menyampaikan sumpahnya kepada Brielle, kemudian 3, semasa upacara.

“Secara jujur, ia hanya keren untuk membiarkan semua orang melihat betapa dia mencintainya dan membiarkan hubungan mereka bersinar. Sebagai seorang ibu (tunggal), sukar dan saya bimbang bahawa saya tidak akan menemui sesiapa lagi-terutamanya untuk mencintainya. Saya tahu sudah-saya tahu cinta yang mereka ada-tetapi ia hanya mengejutkan saya untuk melihatnya bermain di hadapan saya, “kata Whitney.

Brian berkata dia menulis janji itu sendiri, setelah tidak dapat tidur satu malam sehingga perkahwinan itu, sambil menambah bahawa kerana dia sentiasa dekat dengan Brielle, tidak pernah ada pertanyaan di dalam fikirannya bahawa dia akan mengatakan bersumpah kepadanya semasa majlis.

“Perkara itu, sering kali orang menganggap wanita yang mungkin mempunyai anak-anak dari hubungan sebelumnya sebagai sesuatu yang negatif apabila dalam semua kenyataan, saya benar-benar merasakan ia positif. Anda mendapat bukan hanya satu orang yang mencintai anda – anda mendapat dua, “katanya. “Jika anda memupuknya dengan cara yang betul dan anda komited kepadanya, ia adalah tambahan yang dialu-alukan dan perkara positif dalam banyak cara – itulah yang saya mahu tunjukkan,” katanya..

Brian Scott with newborn son Joseph.
Brian Scott dengan anak lelaki baru Yusuf.Fotografi Wawasan yang unik

Ron Deal, seorang pengarang dan pengarah FamilyLife Blended Ministry, mengatakan menunjukkan komitmen seperti Brian adalah cara yang baik untuk ibu bapa tiri untuk memberitahu anak-anak bahawa mereka tidak hanya berumah tangga, tetapi juga kepada keluarga mereka yang baru.

“Dengan kanak-kanak berumur apa-apa, sangat penting bagi kanak-kanak itu pada satu ketika untuk mendengar bahawa ibu bapa langkah itu komited kepada anak itu. Apabila seorang steppenent berkata kepada seorang anak dengan jelas dan dengan komitmen yang besar di hati mereka, ‘Saya komited kepada anda. Saya mahu mengenali awak. Saya mahu mencintai anda. Saya ingin mempunyai hubungan dengan anda ‘- itu tidak bermakna bahawa mereka juga mempunyai hubungan yang komited dan amanah, tetapi sekurang-kurangnya membantu anak melihat bahawa orang ini adalah untuk mereka dan berada di pihak mereka. Itulah langkah besar untuk mereka mula memikirkan bagaimana cara hidup bersama, “kata Deal.

Kedua-dua Brian dan Whitney bersetuju bahawa Brielle menyesuaikan diri dengan kehidupan baru bersama-sama, dan suka menjadi kakak perempuan kepada Yusuf.

Brian berkata dia terkejut dengan tindak balas virus terhadap nazarnya.

“Mereka memang cantik, tetapi saya masih tidak tahu cara yang betul untuk menyampaikan perasaan yang saya miliki untuk keluarga saya-untuk Whitney dan Brielle dan sekarang Joseph. Saya rasa tidak ada kata-kata yang benar-benar melakukan keadilan. “

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 27 Feb 2015 pada 5:04 pagi. ET.

Loading...