Saya akhirnya menemui botol air bocor yang mesra kanak-kanak yang sempurna

Sebelum menjadi seorang ibu, saya secara obsesif diburu untuk kasut Manolo Blahnik Mary Jane yang sukar difahami. Kini, sebagai ibu seorang grader pertama, saya secara obsesif memburu lebih banyak barangan praktikal … seperti botol air mesra kanak-kanak.

Saya masih belum menemui orang-orang Mary Janes dalam saiz saya. Tetapi selepas beberapa tahun mencari botol air yang ideal, saya mendapati seorang pemenang.

Botol air yang sempurna harus bocor-bukti, tidak dapat dipecahkan dan selamat. Anak saya harus dapat membuka dan menutupnya dengan mudah, dan ia tidak sepatutnya meninggalkan pedalaman ranselnya seperti bahagian dalam kolam fetid. Adakah itu terlalu banyak bertanya?

Saya cuba botol kaca Lifefactory, yang terbungkus dalam bungkus silikon yang bagus – dan mereka semua patah. Shards of glass dalam ransel anak saya? Tidak, Terima kasih.

Saya telah mencuba botol CamelBak yang kukuh, tetapi plastik tidak menyimpan apa-apa yang sejuk dan jerami cenderung untuk melipat, membocorkan air ke atas kerja rumah dan mengubah projek-projek kraf ke messes ceroboh.

Dan saya telah bermain dengan botol S’well. Mereka bengkak untuk orang dewasa seperti saya, tetapi anak saya berjuang dengan mengacaukan di bahagian atas, dan mereka kesakitan yang lebih besar untuk membersihkan di mesin basuh pinggan mangkuk.

Jadi, selepas penyelidikan yang didorong oleh ibu, lihatlah penemuan saya: botol air keluli tahan karat Contigo autoseal. Ia mempunyai lebih daripada 1,100 ulasan, dan lebih daripada 80 peratus daripadanya adalah lima bintang.

Pilih kami: Botol air keluli tahan karat Contigo autoseal, $ 23, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Botol air keluli tahan karat kontigo autosal

$ 23Amazon

Mengapa? Ia menyimpan air sejuk selama berjam-jam. Jerami itu terkunci dalam ketat, sehingga hampir tidak ada kemungkinan ia muncul longgar dan menumpahkan cecair di seluruh buku dan pakaian. Dan, yang terbaik dari semua, nampaknya tidak boleh diruntuhkan. Setelah dilemparkan di lapangan di taman permainan dan turun beberapa kali dalam kelas skateboarding, Contigo anak saya masih kuat.

Yang terbaik dari yang lain:

CamelBak bertebat botol air tahan karat, $ 30, Amazon

CamelBak melindungi botol air tahan karat

$ 30Amazon

Saya mempunyai botol ini selama beberapa bulan. Ia tidak seperti yang kukuh seperti Contigo, tetapi ia datang cukup dekat.

Hidro Flask terlindung botol air keluli, $ 45, Amazon

Hidro Flask terlindung botol air keluli

$ 45Amazon

Pilihan mulut luas sangat bagus untuk kiddos yang sangat haus seperti saya.

Botol air infusi buah Brimma, $ 18, Amazon

Botol air infusi buah Brimma

$ 18Amazon

Botol ini memberikan cara yang menyeronokkan untuk mendapatkan anak-anak anda untuk mencintai buah … atau sekurang-kurangnya, untuk merasainya sambil tetap terhidrasi.

Cecair Savvy 18-ounce botol air bertebat dengan tiga helai, $ 17, Amazon

Cecair Savvy 18-ons botol air bertebat

$ 17Amazon

Jika anak anda, seperti saya, suka jerami pada Isnin, tetapi berubah fikirannya pada hari Jumaat, botol air ini adalah untuk anda.