Sasaran ibu bapa mensasarkan kitar semula kerusi kereta lama mereka untuk diskaun pada yang baru

Sebagai penghormatan pada bulan September yang menjadi Bulan Keselamatan Bayi Kebangsaan, sepasang peruncit besar memberi peluang kepada ibu bapa untuk memunggah kerusi kereta lama mereka dan menjimatkan wang pada yang baru.

Sasaran telah mengumumkan pemulangan program perdagangan kerusi kereta di mana pelanggan boleh berdagang di kerusi kereta lama dari 10 hingga 23 Sept di kedai Sasaran dan menerima kupon untuk 20 peratus daripada pembelian kerusi kereta baru, termasuk kerusi penggalak , pangkalan kerusi kereta dan sistem perjalanan.

Sedikit baby girl in a car in a child seat
Sasaran dan Bayi “R” Us menawarkan diskaun kerusi kereta baru sebagai sebahagian daripada Bulan Keselamatan Bayi Kebangsaan pada bulan September. Foto Saham Alamy

Peruncit juga telah berpasangan dengan TerraCycle untuk mengitar semula kerusi kereta terpakai. Kedua-dua syarikat itu bersaing untuk mengitar semula hampir 80,000 kerusi kereta berjumlah lebih daripada satu juta pound bahan apabila program itu diperkenalkan pada April.

Tong sampah kitar semula untuk kerusi kereta terpakai akan sama ada di bahagian bayi atau bahagian depan kedai. Pelanggan akan mempunyai sehingga 7 Oktober untuk menebus kupon.

Bayi “R” Us, yang mempunyai acara perdagangan sepanjang tahun di pelbagai kedai, juga meraikan Hari Keselamatan Bayi Kebangsaan dengan menawarkan diskaun ke atas kerusi kereta sepanjang September tanpa keperluan perdagangan.

Tonton hack kerusi kerusi kereta yang meniup minda ibu bapa

Jun.27.201700:55

Syarikat itu memberi diskaun 25 peratus ke atas kerusi kereta paling banyak di kedai-kedai dan dalam talian melalui 1 Oktober serta 10 peratus daripada barangan keselamatan bayi tertentu. Lima peratus daripada hasil sehingga $ 500,000 disumbangkan kepada Safe Kids Worldwide, yang didedikasikan untuk melindungi anak-anak daripada kecederaan yang tidak disengajakan.

Terdapat juga wakil dari Safe Kids Worldwide di kedai bayi “R” Us pilih pada hari Sabtu yang menawarkan cadangan mengenai jenis kerusi kereta yang betul berdasarkan umur, berat badan dan ketinggian kanak-kanak.

Pentadbiran Keselamatan Jalan Raya Lebuh Raya Nasional mengesyorkan menggantikan mana-mana kerusi kereta kanak-kanak yang telah mengalami kemalangan kereta yang sederhana atau teruk. Tempat duduk kereta juga harus diganti jika mereka telah melewati tarikh tamat tempohnya, yang boleh ditemui pada label di kerusi atau dengan menghubungi pengilang.

Selain itu, jika ketinggian dan berat anak anda tidak berada dalam had yang disyorkan pengilang, sudah tiba masanya untuk kerusi kereta penggantian.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.