Rempah itu! 6 barangan rumah biasa yang boleh memegang kunci untuk seks yang lebih baik

Tidak perlu memecahkan bajet atau pergi menjelajahi web untuk mainan dan lubes dan alat (oh saya!) Untuk membantu memanjakan kehidupan seks anda. Kemungkinan anda mempunyai apa yang anda perlukan di rumah anda sendiri. Gali ke dalam pantry atau bust melalui kabinet bilik mandi anda. Itu mungkin semua yang diperlukan untuk membakar api bilik tidur.

Bagaimana untuk memastikan cahaya romantis menyala selepas anak-anak tiba

Februari.05.201605:23

1. Minyak zaitun (atau minyak kelapa) – Mengapa menghabiskan lebih banyak wang untuk pelinciran mewah apabila anda mungkin mempunyai salah satu yang terbaik di dapur anda sekarang? Minyak zaitun (atau kelapa, walaupun memeriksa alahan terlebih dahulu) adalah satu cara yang hebat dan semula jadi untuk menambah sedikit lagi tergelincir dan meluncur kembali ke bilik tidur anda. Pastikan anda menandakan botol. Ahem. Dan ambil perhatian bahawa sayuran, kelapa dan minyak zaitun boleh memecahkan kondom lateks, jadi berhati-hati dengan itu.

Kelapa oil
Minyak kelapa dan minyak zaitun boleh didapati di almari dapur anda.Shutterstock

2. Berus gigi elektrik – Alat ini bukan hanya hebat untuk mengekalkan gigi dan gusi anda sihat. Mereka hebat kerana melakukan perkara yang sama untuk kehidupan seks anda. Hanya flipkannya, melainkan jika anda suka cincin kepala berus, dan dengan baik, “x” menandakan tempat itu. Dan jangan biarkan lelaki keluar dari campuran. Terdapat banyak tempat di atasnya juga.

Elektrik toothbrush
Berus gigi elektrik boleh melakukan lebih daripada gigi bersih.Shutterstock

3. Bantal penjagaan – Jika anda tertanya-tanya apa yang perlu dilakukan dengan bantal keperawanan lama yang baru saja mengambil ruang, inilah idea! Tukar penutup, dan gunakannya sebagai bantal seks! Anda akan kagum betapa mudahnya (dan lebih menyenangkan) ia boleh membuat kedudukan tertentu, tidak ada campur tangan mewah atau langkah yoga yang diperlukan.

GAMBAR: Nursing pillow
Bantal kejururawatan dapat mencari kehidupan baru di bilik tidur.Shutterstock

4. Beberapa pasangan lelaki – Dengan persetujuan, beberapa hubungan lelaki adalah cara yang baik untuk menambah sedikit “50 Shades of Gray” rasa ke dalam bilik tidur anda. Sutera itu lembut pada pergelangan tangan dan pergelangan kaki, dan anda tidak perlu mencari jalan untuk menerangkan gari jika anak-anak anda mendapati mereka. Atau lebih buruk, tentukan cara untuk menghilangkannya apabila anda kehilangan kunci.

GAMBAR: Neckties
Fikirkan “50 Shades of Grey.”Shutterstock

5. Topeng tidur – Topeng tidur bukan hanya untuk tidur. Anda akan kagum melihat betapa seksinya itu untuk mempunyai satu mata di mata anda semasa urut belakang atau, anda tahu, mana-mana bahagian badan lain urut. Gabungkan dengan ikatan lelaki untuk keseronokan yang lebih hebat.

GAMBAR: Sleeping mask
Masker tidur boleh berganda sebagai penutup mata.Shutterstock

6. Sistem Microdermabrasion – Berikan kulit anda jenis cahaya yang sihat yang berbeza, dengan sistem Microdermabrasion yang anda mungkin bersembunyi di kabinet bilik mandi anda. Terus tutup, melainkan jika anda suka idea bulu kecil di privat anda, dan nikmat manfaat vibrator hebat tanpa perlu membeli apa-apa istimewa.

GAMBAR: Microdermabrasion brush
Berus microdermabrasion boleh memberi anda cahaya khas.Shutterstock

Christian Chase adalah pengarang “The Mominatrix’s Guide to Sex” serta CEO dan Penerbit Pilihan Cool Mom dan Cool Mom Tech. Dia tinggal di luar Philadelphia bersama empat anaknya.