Rachel Bilson bercakap perjuangan bersama dengan Hayden Christensen

Bekas “O.C.” bintang Rachel Bilson membuka mengenai cabaran bersama bersama bekas rakannya Hayden Christensen.

Bekas pasangan, yang berpisah September lalu selepas hubungan selama sedekad, menaikkan anak perempuan mereka yang berusia 3 tahun, Briar Rose bersama-sama, dan Bilson memberitahu majalah People itu tidak selalu mudah.

“Kami masih cuba untuk memikirkannya,” kata aktres berusia 36 tahun itu mengenai “kerja mereka sedang berjalan” dinamik dengan anak perempuan mereka. “Ia adalah satu rumit dan saya tidak tahu bahawa ada apa-apa cara yang betul, semestinya. “

Gletser Films Launch Party Hosted By Hayden C And Michael Saylor Aboard The Yacht Harle - The 66th Annual Cannes Film Festival
Rachel Bilson dan Hayden Christensen berpisah September lalu selepas satu dekad bersama.Michael Buckner / Getty Images for Torch

“Kami katakan Mommy mempunyai rumah dan Daddy mempunyai rumah tetapi dia cukup muda untuk mempunyai perbualan yang mendalam,” katanya meneruskan sambil menambah bahawa kebahagiaan anak perempuannya adalah keutamaannya.

“Yang paling penting bagi saya ialah Briar baik-baik saja dan selamat dan stabil,” katanya. “Tidak kira apa yang saya hadapi atau berapa banyak yang menyakitkan atau berapa banyak kemarahan yang ada, itu hanya tentang dia.”

Bilson kini menjadi bintang sebagai Sam, seorang bintang TV yang menjadi detektif peribadi, dalam komedi jenayah baru ABC “Take Two.” Apabila pertunjukan itu ditembak, dia mengambil Briar bersamanya di acara pameran di Vancouver, British Columbia.

Namun, walaupun dengan siri baru yang panas, keibuan menjadi pertama untuk Bilson. “Menjadi ibu adalah No 1 untuk saya dan ia akan sentiasa berlaku,” katanya.

Hari-hari ini, momen-momen yang paling menggembirakannya adalah ibu-ibu, seperti briar dengan Briar – yang dia panggil “keropok telur terbaik” – dan menyanyikan lagu-lagu Disney bersama-sama.

“Saya melakukan semuanya sekarang,” katanya. “Saya bekerja dan saya mempunyai gadis saya … Saya tidak tahu apa yang akan datang, tetapi saya sedang menikmati masa ini.”