Pukulan gambar bertema Olimpik ibu dengan anak kembar adalah emas murni

Ia akan menjadi beberapa tahun sebelum Benyamin dan Zachary Shemenski sebenarnya boleh bersaing dalam Olimpik (dan kita perlu melihat jika mereka mempunyai corong olahraga), tetapi kami fikir mereka juara sudah.

Dan anda mungkin akan bersetuju selepas melihat gambar-gambar bertema Olimpik yang sangat menggemari ibu mereka, Meagan Shemenski, dan rakan keluarga Genevive Collins, telah mengambil kembar identik berusia 8 bulan!

Kami juga menyukai ibu yang telah memberikan jeritan kepada pemain Olimpik sebenar yang bersaing di Pyeonchang pada Sukan Olimpik Musim Sejuk 2018.

Lihat kanak-kanak lelaki berkembar ini berpakaian pakaian pembawa obor Olimpik

03.1.201400:43

Tembak itu adalah idea Collins, Shemenski memberitahu HARI INI. “Anak-anak kami dilahirkan dengan telinga yang tajam dan kami bercanda mereka seperti elf,” katanya dalam e-mel. Lebih Krismas, mereka melakukan “Elf on the Shelf” dengan anak-anak “yang diterima dengan baik oleh keluarga dan kawan-kawan mereka terus bertanya ketika tembakan berikutnya akan!”

Kembar adalah “kejutan,” menurut laman Instagram Shemenski; dia sudah menjadi ibu dua anak perempuan sebelum mereka membuat penampilan mereka.

“Projek ini adalah untuk rakan-rakan dan keluarga kami untuk menikmati,” tulis Shemenski. “Selepas orang zillionth mencadangkan foto-foto itu sangat comel, mereka harus pergi virus … kami mengambil peluang dan menandakan beberapa orang di Instagram.Kami tidak benar-benar mengharapkan apa-apa yang akan datang dan diberi penghormatan ketika [HARI INI] Hoda [ Kotb] mencintai mereka untuk mencatat. “

Pasti, kita telah melihat bayi-bayi yang ditimbulkan terhadap pelbagai jenis latar belakang yang menyeronokkan dan aneh sejak beberapa tahun kebelakangan ini, tetapi kita perlu memberi beberapa mata tambahan untuk beberapa latar belakang, pakaian dan alat peraga Shemenski dan “saudara” kembar (yang dikreditkan sebagai jurugambar).

Begitu juga kita akan melihat lebih banyak foto yang menarik dengan kembar? Mungkin, menulis Shemenski. “Apabila kanak-kanak lelaki menjadi lebih mudah alih, menjaga mereka di satu tempat adalah satu cabaran,” katanya. “Ia mengambil beratus-ratus gambar untuk mendapatkan 18 yang kami posting.”

Pingat emas di sekeliling!

Ikut Randee Dawn di Twitter.