Pria gula-gula Halloween Jimmy Kimmel mempunyai anak-anak yang menangis, mengutuk dan bahkan memaafkan

Halloween mungkin berakhir, tetapi beberapa kanak-kanak hanya mengalami trik besar apabila ia datang untuk merawat mereka.

Sekali lagi, pramugari percutian tahunan Jimmy Kimmel mendorong ibu bapa untuk memberitahu anak-anak mereka bahawa mereka makan semua gula-gula Halloween yang susah payah.

Dan sekali lagi, reaksi daripada orang-orang kecil tidak mengecewakan – sekurang-kurangnya untuk penonton.

Sesetengah daripada ibu bapa yang mengetuk itu, bagaimanapun, mungkin sedikit diambil balik oleh anak-anak yang responsnya berkisar dari bom F ke jari yang dibalik.

“Yep,” seorang lelaki menjawab pengakuan gula-gula malu ibunya, “dan itulah sebabnya saya tidak mencintai awak lagi.”

Satu lagi wee yang kelihatan terkejut ketika dia menawarkan nasihat kepada seorang ibu yang mendakwa dia sangat lapar dan tidak dapat menolong dirinya sendiri.

“Anda hanya perlu makan lebih banyak makan tengah hari!” The tot memberitahu dia.

Jimmy Kimmel Halloween prank
“Mengapa ?!” Jimmy Kimmel yang ketujuh tahunan “Saya makan gula-gula Halloween anda” prank telah mendakwa satu kumpulan baru untuk rawatan yang ditipu.Youtube / ABC

Ada yang menangis, yang lain berteriak dan sekurang-kurangnya seorang anak yang mencurigakan memberi ibu bapanya mata sebelah dan berkata, “Saya rasa anda cuba menipu saya.”

Tetapi reaksi terbaik dari semua datang dari dua orang lelaki yang masing-masing mempunyai sifat yang sangat memahami.

“Baiklah,” kata seorang. “Tidak apa-apa, anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahu.” Yang lain menawarkan “saya memaafkan kamu”.

Kimmel sendiri, yang menyerahkan tayangannya kepada tuan rumah tetamu minggu ini, menghantar video anak perempuannya, Jane yang berusia 3 tahun, bertindak balas terhadap prank.

“Apa?!” Dia tersenyum sebelum mencari gulungan Smarties yang dia tinggalkan di dalam begnya. “Saya masih ada. Jangan risau.”

Bagaimanapun, apabila tuan rumah Channing Tatum memberi cubaan, dia dibiarkan meminta maaf dari gadis kecilnya sendiri.