Pergi ke pancuran bayi? Ini adalah 20 hadiah untuk Amazon

Kebanyakan kita tahu hadiah mandi “jelas” bayi untuk membeli apa-apa mama-to-be (bibit, selimut dan orang-orang yang baru) yang baru, tetapi bagaimana jika anda mahu pergi dari jalan hadiah yang dipukuli-bayi? Dari hadiah Amazon yang paling disukai untuk senarai hadiah hadiah pancuran mandian bayi yang comel, asli dan mesra bajet, inilah panduan utama anda untuk mencari hadiah yang sempurna.

Hadiah Amazon yang paling dikehendaki untuk bayi

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

1. Infant Changing Pad, $ 13, Amazon

Amazon

2. Bayi Kit Penjagaan Semula Lengkap, $ 11, Amazon

Amazon

3. Bayi yang baru lahir untuk kanak-kanak, $ 17, Amazon

Amazon

4. Monitor Bayi Video dengan Kanta Optik Boleh Dipinda, $ 167, Amazon

Amazon

5. Advanced 4-in-1 Convertible Conrier, $ 21, Amazon

Amazon

6. Botol Botol Dr. Brown, $ 5, Amazon

Amazon

7. Botol Asal Dr Brown, Bayi yang baru lahir, $ 17, Amazon

Amazon

8. Penganjur Kereta Belakang, $ 19, Amazon

Amazon

9. Set bayi botol bayi yang baru lahir, $ 31, Amazon

Amazon

10. Munchkin Warm Glow Lap Warmer, $ 12, Amazon

Amazon

11. Pelayan Pantas Cepat, $ 11, Amazon

Amazon

12. Sassy Developmental Bumpy Ball, $ 6, Amazon

Amazon

13. Genie Lampin Lail Popok Lengkap dengan Teknologi Bau Bau, $ 30, Amazon

Amazon

14. Gift Easy Step Walk Thru Gate, $ 32, Amazon

Amazon

15. Baby Bath Washcloths, $ 13, Amazon

Amazon

16. Boppy Newborn Lounger, $ 30, Amazon

Amazon

17. Kain buluh bayi buluh, $ 15, Amazon

Amazon

18. Bayi Bayi Latihan Berus Gigi dan Teether, $ 5, Amazon

Amazon

19. Boppy Nursing Bantal dan Positioner, $ 30, Amazon

Amazon

20. Nuby Octopus Hoopla Bathtime Fun Toy, $ 6, Amazon

Amazon

Dan jika anda mencari idea hadiah yang lebih unik dan kreatif, kami mendapat anda dilindungi.

Idea hadiah lain

Koleksi Beban Ibu, $ 50, Amazon

Beban Ibu

Mama baru akan mengetahui bahawa mereka tidak mempunyai ruang atau poket yang mencukupi untuk menyimpan beg lampin. Masukkan Koleksi Beban Ibu: satu set beg mesh yang tahan lama, bergaya, merebut dan pergi yang warna dikodkan dengan penggunaan untuk makanan ringan, mainan, lampin, pakaian bersih dan pakaian kotor. Pengkomputeran Mother Load mengembalikannya, “dari taman permainan menjadi mewah,” kerana walaupun ibu tidak tenang, sejuk dan dikumpulkan di dalam sekurang-kurangnya beg lampinnya boleh.

Boppy 2-Sided Breastfeeding Bantal, $ 45, Amazon

Boppy

Selepas seluar tali menarik besar bantal ini boleh dikatakan satu-satunya ibu yang perlu dalam beg hospital mereka. Ia mempunyai bahagian yang susah dan lembut kerana mana-mana ibu yang sedang menyusu kadang tahu anda memerlukan bantuan bantal yang berbeza-beza. Bantal ini adalah permainan changer dan pro tip – ia membuatkan langsir berehat hebat untuk secawan kopi atau segelas anggur semasa anda zon ke televisyen buruk semasa cuti bersalin. (Bukannya kita tahu tangan pertama atau apa sahaja.)

Buku Buku Popular dan Totes, $ 20, Daripada Pakaian Cetak

tidak diketahui / tidak

“Goodnight Moon,” “The Caterpillar Sangat Lapar,” “Brown Bear, Brown Bear” – membeli mana-mana buku-buku popular (luar biasa) untuk ibu-to-be dan anda mungkin mungkin menganggap teman-teman lain juga berfikir sama. Tetapi bagaimana pula dengan orang yang sesuai yang masuk dalam beg tote … dengan sebahagian pembelian anda disumbangkan untuk membiayai program literasi dan sumbangan buku kepada masyarakat yang memerlukan? Sekarang itu asal.

Langkau Hop, Pusat Aktiviti 3-peringkat, $ 95, Amazon

Skip Hop

Amaran. Sekiranya anda hadiah item ini bersedia untuk menerima banyak jemputan di masa hadapan untuk mandi bayi. Direka secara kolaboratif dengan seorang pakar pediatrik, pusat aktiviti bayi ini boleh digunakan dari 4 bulan untuk kanak-kanak. Bermula sebagai bouncer ia berubah menjadi jadual kanak-kanak yang bersih dan moden. Dan pada bila-bila masa anda boleh mengatakan moden dan bersih ketika menggambarkan perabot anak kecil adalah kemenangan dalam buku kami.

WaterWipes, $ 13, Sasaran

WaterWipes
WaterWipes

Ibu bapa baru akan memerlukan trak tisu dan apabila mereka mula menggunakannya, permainan itu berakhir. Anda menyedari bahawa kain lap boleh digunakan untuk apa sahaja. Jadi kenapa tidak tisu hadiah yang juga boleh digunakan dalam secubit haus? Ini adalah tisu bayi paling murni yang terdiri daripada kebanyakan air. Baik untuk bahagian bawah bayi atau bahagian bawah.

Babyganics Essentials Bath and Skin Care Kit, $ 15, Babies “R” Us

Bayani

Adakah anda tahu kulit bayi lima kali lebih kurus daripada kulit dewasa? Ya, kita juga belajar juga! Pastikan mommy dan daddy merangkumi bundle mereka yang paling berharga dengan semua bahan yang betul.

Madu Buns Baby Kit, $ 38, Savannah Bee

Savannah Bee

Kami tidak berani untuk membeli sendiri balang Butter Baby. OK, mungkin itu tidak adil. Hadiah ibu dengan kit starter ini yang akan meninggalkan bayi barunya yang baru dalam kekayaan madu organik. Ia juga termasuk buku yang menjawab semua pertanyaan ibu bapa yang baru dan bimbang. Masa manis dua!

Fridababy Bitty Bundle of Joy, $ 45, Amazon

Fridababy

Semua ibu dan bapa baru akhirnya akan mengetahui … penyedut hidung. Itulah baseball orang dalam kami. Mungkin produk yang paling sempurna direka untuk menghisap (ya, menghisap) booger bayi. Percayalah kepada kami. Kini anda boleh memberi hadiah mama dan ayah baru dalam hidup anda satu set alat bayi yang mereka tidak pernah menyedari mereka sekarang tidak boleh hidup tanpa.

Magnificent Me Baby Magnetic Onesies, $ 30, Amazon

Magnetic Me

Terdapat orang-orang putih … dan kemudian ada ini. Kenapa pakaian guaman kecil di bumi mempunyai sedikit keriting yang memerlukan penglihatan yang sangat baik dalam kegelapan dan keupayaan untuk tetap tenang sambil merapatkannya bersama-sama pada manusia yang meratap kecil adalah agak membingungkan. Orang-orang ini (antara barangan pakaian lain) mempunyai teknologi magnetik yang akan membuat anda berkata, “Mengapa di bumi saya tidak memikirkannya.”

Newlie Sophia Diaper Bag, $ 114, Newlie

Newlie

Untuk sebahagian besar, menjadi ibu baru bermakna mencium (buat sementara waktu) selamat tinggal diri yang bergaya lama. Heels? Solek? Mandi? Selepas bangun lima kali malam sebelumnya dengan bayi baru lahir … tidak terima kasih. Tetapi sekurang-kurangnya beg plastik popoknya tidak perlu menderita. Semak beg ini yang boleh diletakkan di belakang atau di atas bahu.

12 Little Bag Unisex 3-in-1, $ 189, Amazon

12 Sedikit

Ia adalah 2017 dan ayah sama seperti yang pernah berlaku. Jadi jika anda berfikir anda lebih suka hadiah beg yang kedua-dua ibu bapa boleh menggunakan (tiada alasan sekarang ayah) memeriksa beg ini yang boleh dipakai tiga cara yang berbeza. Ia begitu bergaya anda mungkin perlu mengingatkan ayah-to-be bukan beg kerja!

Pembawa yang baru lahir kulit ke kulit, $ 89, Hari-hari Sarang

nestingdays-babycarrier-today-160306-01
Hari Sarang

Anda akan menjadi tetamu mandi paling popular yang pernah ada dengan membawakan pembawa ini. Gambar memakai kemeja tusuk perut yang entah bagaimana menggandakan sebagai pembawa bayi yang baru lahir dan pada masa yang sama mempromosikan hubungan kulit ke kulit dan membenarkan ibu untuk mengambil gambar diri dengan bayinya kerana tangannya bebas. Sukar untuk gambar? Hanya dapatkannya dan kemudian bersiap sedia untuk mendapatkannya lagi untuk mandi seterusnya. Jika anda membeli satu, masukkan HARI INI di checkout untuk diskaun istimewa!

Ubbi Diaper Pail, $ 79, Amazon

Ubbi

Ibu bapa baru melalui banyak lampin kotor, kotor. Dan jika kita jujur ​​kadang-kadang ia terlalu banyak usaha untuk berjalan di luar dan membuang yang buruk keluar. Masukkan periuk lampin yang paling kerap. Secara serius, jika ia bukan bekas ketat seal untuk bau masker, anda hampir mahu membeli ini sebagai aksen aksen untuk ruang tamu anda.

Pearheads Tangan dan Jejak Kit yang baru lahir, $ 20, Amazon

babyfootprintkit-today-041117-01
Amazon

Setiap induk baru diam-diam mahu hadiah ini tetapi dengan semua “keperluan” yang lain ia dapat diabaikan. Anda tidak boleh salah menyampaikan peluang ini untuk momen hangat sekali dalam seumur hidup. Yakinlah anda tidak perlu menjadi “ibu yang licik” untuk memastikan ini adalah karya seni menggantung. Kit sangat mudah.

3 Sprouts Play Mat Bag, $ 25, Amazon

3 Tumbuh
3 Tumbuh

Ibu bapa baru tidak tahu betapa bertambahnya suasana yang tenang, sebab itulah matlamat permainan lipat dan boleh diangkut adalah genius. Mengandung kekacauan itu dan apabila semuanya selesai, mainkan mainan itu dan zip semua itu dalam beg kecil yang lucu dengan pemegang. Namaste.

Rantai Permulaan & Hiasan, Harga bermula pada $ 64 untuk kalung awal, Bychari

ibu-kalung-hari perseorangan-170424
Bychari

Ini adalah hadiah yang akan dicintainya. Anda tidak boleh pergi membeli barang kemas yang salah kepada ibu baru. Dan jika perhiasan baru itu mempunyai inisial bundle cinta yang baru? Nah, tahniah. Anda baru sahaja memenangi pemberian hadiah.

DockATot Deluxe Dock, $ 185, Amazon

Dock a Tot

Fakta: Anda tidak boleh terlalu banyak tempat untuk meletakkan bayi anda. DockATot adalah salah satu perkara yang ibu baru akan tertanya-tanya bagaimana dia pernah hidup tanpa. Bayi boleh tidur, bersantai, bermain, terlibat dalam masa perut, mendapatkan perubahan lampin atau tidur di katil orang dewasa dengan selamat pada malam-malam di mana ibu hanya perlu berehat. Plus ia mudah alih, lembut dan mudah untuk perjalanan.

Mountain Buggy Nano Travel Stroller, $ 249, Buy Buy Baby

Buggy Mountain
Buggy Mountain

Berikut adalah rahsia kecil yang kotor untuk ibu bapa yang baru. Sungguh sukar untuk membeli hanya satu kereta bayi yang berlangsung dari bayi hingga usia kanak-kanak. Jadi jika anda akan membeli kereta dorong untuk ibu bapa baru, sebaiknya dapatkan satu dengan yang paling bang untuk mendapatkan wang anda. Bertemu dengan kereta dorong perjalanan yang merupakan permainan changer ketika datang ke kereta dan perjalanan (sebenarnya sesuai dengan ruang bagasi overhead). Ia ringan dan akan bekerja dengan kerusi kereta juga supaya anda pada dasarnya akan menjadi pembantu kereta dorong yang paling sempurna di dunia.

Cuti Bersalin Crowdfunding, Tiada harga ditetapkan,Ambil 12

Take-12-maternity-today-170306
Mytake12.com

Walaupun botol dan lampin dan buaian adalah sangat penting, anda tahu apa hadiah paling penting? Masa ikatan dengan bayi baru lahir. A.S. mandat tidak ada cuti bersalin dan kebanyakan ibu bapa yang layak untuk Akta Keluarga dan Perubatan (FMLA) tidak mampu untuk mengambil cuti selama 12 minggu penuh kerana ia tidak dibayar sepenuhnya. Take12 adalah komuniti di mana ibu-ibu yang lain dapat mencari sokongan dan “mendaftar” untuk waktu. Setiap sumbangan untuk pendaftaran akan menendang sebahagian kepada Yayasan Bayi yang baru lahir, membantu mengurangkan kematian bayi. Itu mungkin hadiah yang dia tidak pernah tahu dia boleh meminta.

Kopi Mug, $ 20, Pemberontakan Rakyat

Rakyat-pemberontakan-kopi-mug-today-170307-01
JOSEPH TRISOLINI / Pemberontakan Rakyat

OKEY. Berikut adalah perkara yang … ibu-ibu baru pada dasarnya boleh mencium selamat tinggal kopi panas untuk sedikit. Tetapi yakinlah ia bukan kerana dia tidak mencuba minum secangkir kopi dia mencurahkan pada jam 6:00 pagi. Hadiah cawan ini yang mengingatkannya bahawa tidak semestinya hidup dalam lorong yang perlahan selama beberapa bulan pertama dengan bayi baru lahir. Bonus – kopi rasa panas atau sejuk dalam cawan ini.

Anna Kelly / Tranquilo

Jururawat bersalin baru-baru ini mencipta tikar bergetar mudah alih yang telah menjadi hit. Moms yang bersumpah dengan tikar ini mendakwa “sioshing” dan jostling lembut menyerupai persekitaran rahim untuk bayi. Mat ini boleh digulung dan disumbat dalam beg lampin atau beg pakaian, menjadikannya penyelesaian tidur mudah alih untuk bayi. Jururawat Melissa mengatakan dia bekerja keras untuk mendapatkan lebih banyak inventori tetapi menjangkakan tikar akan dihantar pada bulan April … untungnya mereka boleh diperintahkan!

Sleepybobo Gerry the Giraffe, $ 149, Amazon
zirafah-rocker-todayparenting-170313
Amazon
Membuat debut A.S., Anugerah Platinum yang memenangi Sleepybobo Gerry the Giraffe dapat meniup minda orang tua baru. Ia adalah unit mudah alih yang melekat pada kebanyakan kerusi kereta sedia ada, bouncer bayi dan kerusi goyang yang perlahan-lahan melantun dan batuan bayi tidur selama 30 minit pada suatu masa. Jadi itu bermakna 30 minit tanpa perlu berbuat apa-apa! Mari letakkannya dengan cara yang lain – zirafah yang sangat comel dengan leher yang boleh dipanjangkan seperti kawan mama dan ayah yang baru.