Perfect ‘push presents’ untuk ibu-ibu baru

Mencari hadiah untuk ibu baru dalam hidup anda? Hadiah yang diberikan kepada wanita oleh suami mereka atau orang lain yang penting selepas menyampaikan bayi mereka – biasanya dirujuk sebagai “hadiah hadiah” – telah menjadi standard dan dijangka dalam beberapa kalangan. Perhiasan seolah-olah menjadi pilihan pilihan pilihan, tetapi bukan membeli seorang ibu baru apa-apa bauble lama, pergi untuk perhiasan yang diperibadikan atau dicap dengan makna. Berikut adalah beberapa idea untuk membantu memudahkan perburuan anda:

ChristinaAddison.com

Ikon jurugambar dan loket Monica Rich Kosann dimodelkan selepas barangan antik Victorian, $ 2,985 untuk cakera dan rantai emas imej tunggal, $ 985 untuk gelang cakera perak pelbagai imej. (www.mrkphoto.com)

Surat sempurna: 
Mahukah inisial anak anda diukir dalam emas dan berlian. Kalung monogram dari Kacey K, $ 1,550. (Boleh didapati di www.kaceykdesign.com atau melalui e-mel di: [email protected]).

Tandakan kelahiran anak anda dengan memakai cakera emas 14K yang dicop dengan awalnya $ 95 setiap cakera. (www.helenficalora.com/)

Cincin Perayaan Tiffany datang dengan batu safir merah jambu dan berlian untuk seorang gadis dan safir biru dan berlian untuk seorang lelaki, dari $ 2,300. (www.tiffany.com)

Hari ulang tahun: Engrave belakang jam dengan masa dan tarikh kelahiran anak anda. Cartier’s Ballon Bleu jam tangan dalam keluli tahan karat dan emas 18K, $ 5,200 untuk kecil dan $ 7,300 untuk besar. (www.cartier.com)