Peraturan Duggars ‘7 pacaran:’ Cinta ada di udara ‘(tetapi tidak mencium)

“Penglihatan” adalah tema musim baru rancangan realiti hit TLC “19 Kids and Counting,” yang mengetengahkan keluarga Duggar dan perdana menteri malam ini.

Dua anak perempuan Duggar – Jessa, 20, dan Jill, 22 – memulakan hubungan dengan aktres mereka masing-masing, Ben Seewald, 18, dan Derick Dillard, 25. Dan seperti permainan bola keranjang yang tinggi, gaya duggars yang memikat melibatkan banyak peraturan , serta pengadil yang dilakukan di bawah mata Jim Jim dan ibu Michelle.

TODAY.com terperangkap dengan Jim Bob dan Michelle untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pandangan mereka mengenai hubungan seksual. Seperti yang ditunjukkan Michelle, “cinta ada di udara” di rumah Duggar pada musim bunga ini.

Peraturan 1: Mahkamah tidak bertarikh; ia “bertarikh dengan tujuan.”

Terdapat dua perbezaan utama yang membuat temu janji berbeza daripada memikat, kata Jim Bob. Dating adalah menghabiskan masa dengan seseorang sahaja, tidak semestinya dengan matlamat akhir perkahwinan. Tidak begitu dengan pacaran, yang dipantau dengan teliti dan bukan untuk komitmen-fobik. “Persekolahan benar-benar menunggu Tuhan yang ada untuk anda dan berdoa melalui keseluruhan proses,” kata ayah dari 19. “Ia benar-benar meneliti orang itu dan menimbangkan, ‘Adakah ini lelaki yang saya mahu menjadi bapa anak-anak saya?'” Kata Michelle.

Duggars on dating: Tiada ciuman ’til perkahwinan

Apr.01.201402:34

Kaedah 2: Tiga (atau empat, atau 15) BUKAN orang ramai: Selalu ada pendamping.

The Duggars mengatakan bahawa anak perempuan mereka komited untuk sentiasa mempunyai pendamping dengan mereka, sama ada Jim Bob dan Michelle, atau mana-mana adik-beradik mereka. “Memiliki akauntabiliti itu benar-benar menyimpan perkara-perkara daripada pergi ke arah yang salah,” kata Jim Bob. Tambah Michelle: “Sebelum anda melekat secara emosional, anda ingin tahu siapa mereka di dalamnya. Itu lebih mudah apabila anda mempunyai lebih banyak mata untuk anda. Terdapat banyak perkara yang anda boleh belajar dari tidak berpasangan bersendirian. “

Peraturan 3: Brothers tahu yang terbaik.

Semua anak lelaki Duggar telah menjadi pendatang untuk Ben dan Jessa, bahkan yang lebih muda yang akan bersama dengan mereka untuk minum kopi atau makan malam. Jim Bob dan Michelle mengatakan ada sesuatu yang istimewa tentang cara saiz saudara menjadi peminat yang berpotensi. “Saudara-saudara dapat melihat bagaimana mereka merawat ibu dan ayah, atau melihat sama ada mereka menunjukkan rasa hormat kepada adik perempuan,” kata Michelle sambil menambah bahawa setiap saudara lelaki telah memberi Jessa pendapat mereka tentang Ben.

Mahkamah couples: At left, Jill Duggar and Derick Dillard. At right, Ben Seewald and Jessa Duggar
Pasangan berpengalaman: Di sebelah kiri, Jill Duggar dan Derick Dillard. Di sebelah kanan, Ben Seewald dan Jessa DuggarHari ini

Aturan 4: Teks? Ur ibu bapa menonton. 4 sebenar.

Sejak Ben tinggal kira-kira empat jam dari Duggars, dia bertanya jika dia boleh teks Jessa. The Duggars bersetuju, tetapi hanya jika Jim Bob dan Michelle disertakan pada setiap teks. Jadi mereka semua telah menghantar mesej kumpulan selama berbulan-bulan. “Ia kemas untuk melihat perbualan mereka,” kata Jim Bob, sambil menambah bahawa pasangan itu menyalin segala-galanya dari kitab ke masa depan mereka sebagai keluarga dan idea tentang keibubapaan. Untuk sebahagian besar, Jim Bob dan Michelle tidak berbunyi. Tetapi kadang-kadang mereka lakukan. Jim Bob menggambarkan teks di mana Jessa meminta Ben untuk memanggilnya di telefon dan menulis: “Berikan saya cincin apabila anda mendapat masa.” Pada masa itu, ayah menulis kembali: “Tidak ada cincin lagi.” (Jim Bob berkata dia menambah muka senyuman pada akhir.) Pasangan dibenarkan bercakap di telefon secara peribadi selama satu jam setiap malam.

Kaedah 5: Tidak mencium atau memegang tangan.

The Duggars meminta anak perempuan mereka dan wira mereka untuk menetapkan sempadan mereka sendiri di sisi fizikal, dan berkongsi sempadan dengan mereka. Dalam kes Jessa dan Ben, pasangan itu memutuskan untuk saling pelukan ketika mereka menyambut atau mengucapkan selamat tinggal, atau bergambar untuk gambar. “Tetapi mereka telah komited untuk menunggu ciuman pertama sehingga perkahwinan,” kata Jim Bob. Mereka juga akan menunggu sehingga mereka terlibat sebelum mereka memegang tangan. “Kami percaya ia adalah yang terbaik bagi mereka untuk menyelamatkan bahagian fizikal untuk perkahwinan,” kata Michelle. “Dengan cara itu tidak ada penyesalan.”

Jill Duggar and Derick Dillard share a snowy scene.
Pelukan, tetapi tiada ciuman! Jill Duggar dan Derick Dillard berkongsi pemandangan salji.Discovery / Today

Kaedah 6: Untuk mengadili seorang gadis Duggar, anda perlu melalui Ayah.

Sedangkan empat anak perempuan Duggar tertua – Janna, Jill, Jessa dan Jinger – menulis buku “Grow Up Up Duggar: It All About Relationships,” ada satu orang yang mereka beralih sebelum mereka akan mempertimbangkan pacaran: Ayah. Michelle berkata: “Gadis-gadis itu selalu berkata mereka akan menghantar mana-mana lelaki yang berminat kepada mereka kepada Dad. Itulah perkara yang baik – itu adalah perlindungan yang baik untuk mereka. “

Jim Bob mengatakan dia bidang surat, panggilan dan e-mel setiap minggu dari lelaki yang berminat dengan anak perempuannya. Kebanyakan lelaki, dia berkata, “sedang mencari seorang gadis dengan standard yang sangat tinggi.” Jim Bob berkata dia mengambil setiap permintaan kepada anak perempuan itu dan perkara pertama yang selalu mereka tanya adalah, “Apa pendapat anda?”

Kaedah 7: Anda tidak boleh gagal dalam pacaran.

Akhirnya matlamatnya adalah untuk mengetahui sama ada anda bersesuaian dengan orang lain. Ia mengenai mengenali seseorang, kata Jim Bob, yang percaya bahawa separuh daripada persahabatan tidak berakhir dalam perkahwinan. “Tidak ada pacaran yang gagal,” kata Michelle. “Orang tua yang suka dan menjaga anak-anak mereka, mereka mahu hubungan yang terbaik untuk anak mereka. Sukar untuk terlibat dalam keseluruhan proses dalam memilihnya. “

Lihat pratonton eksklusif musim baru “19 Kids & Counting” TLC, “Perdana 1 April (9 p.m. ET) di TLC, yang akan menampilkan pengalaman kedua-dua Jill dan Jessa.