Pengasuh selebriti tidak. 1 hujung penyusuan: Ada bir

Ramai ibu bapa kali pertama mungkin sepakat: Menjadi ibu atau ayah bukanlah pekerjaan yang paling glamor. Anda keletihan dan ada yang meludah di rambut anda dan anda hanya cuba untuk mendapatkan sepanjang hari – hanya untuk bangun dan melakukannya sekali lagi.

Sudah tentu, jangan berfikir sejenak bahawa ini tidak termasuk selebriti. Cuma tanya Nanny Connie.

Tonton Ibu Bapa TODAY Facebook Live dengan Nanny Connie di sini

Connie Simpson telah menghabiskan 30 tahun terakhir untuk menjaga anak-anak ramai orang terkenal. Dia bekerja dengan orang-orang seperti Justin Timberlake dan Jessica Biel, John Krasinski dan Emily Blunt, George dan Amal Clooney, Matt Damon, Jessica Alba, Brooke Shields dan banyak lagi..

Dengan melepaskan sebuah buku baru, “The Nanny Connie Way: Rahsia Menguasai Empat Bulan Pertama Parenthood,” pengasuh-ke-bintang-bintang itu duduk dengan TODAY Parents untuk menawarkan petua untuk kedua ibu bapa yang pertama dan berpengalaman – dan tentu saja hidangan sedikit tentang bagaimana ia berfungsi dengan keluarga terbaik Hollywood.

Jangan sekali-kali merindui cerita orangtua dengan surat berita KANDUNGAN HARI INI! Daftar di sini.

Seperti kata Simpson, ibu bapa selebriti adalah seperti kami. Ya, betul.

“Keibubapaan adalah untuk semua orang,” kata Simpson kepada KANAK-KANAK HARI INI. “Kita tidak boleh melihat mereka melalui mikroskop kecil ini, memilih semua yang mereka lakukan dalam hidup, mereka seperti kami – mereka telah meludah pada pakaian mereka, mereka mempunyai malam-malam tanpa tidur. katakan ‘tidak’ kembali kepada mereka Dan mereka perlu dapat bilik itu tumbuh, dan tahu bahawa mereka OK sebagai ibu bapa. “

Gambar: 2016 New Orleans Film Festival -
Nanny Connie Simpson hidangan pada kebimbangan ibu bapa Justin Timberlake apabila dia dan Jessica Biel dibawa pulang ke rumah.Erika Goldring / WireImage

Sebagai contoh, ambil Timberlake dan Biel. Simpson teringat menyaksikan kesedaran orang tua Timberlake pada awalnya. Dia menegaskan kepada Simpson betapa penting tidurnya kepadanya.

“Ia adalah seluruh permainan – naik tangga, melintasi lorong dan ke koridor kecil yang dia perlu tidur,” kata Simpson. “Apabila kami akhirnya sampai ke bilik, saya berkata, ‘OK, sekarang anda perlu tidur, di mana bilik anda? Jadi, saya akan pergi ke arah ini dengan bayi dan anda akan tinggal di dalam bilik anda.’ Tetapi saya tahu bahawa dua bulan atau sebulan kemudian, dia akan dimasukkan ke dalam keseluruhan proses ini Dan apabila dia, dia seperti, ‘Baiklah, saya mendapatkannya! Orang tua adalah ibu bapa!’ “

Simpson mengakui bahawa membawa pulang anak anda dari hospital adalah peralihan yang sukar. Dia menyebutnya “trimester keempat” – “semua orang pulang ke rumah dan memikirkan di mana tempatnya.”

Tetapi kerana tidak semua orang mempunyai pengasuh untuk membantu mereka di sepanjang jalan – yang kebanyakan kita! – Simpson menawarkan beberapa petua yang telah diperolehnya selama bertahun-tahun. Salah satu yang terbaik? Jika ibu mengalami masalah menghasilkan susu ketika menyusu, hanya ada bir.

“Semua ibu saya suka mempunyai sedikit alkohol, jadi bir gelap itu,” katanya. “Ragi adalah komponen yang membantu susu menghasilkan lebih banyak – bir gelap mempunyai lebih banyak lagi.”

Penggemar helah ini? Brooke Shields.

“Brooke Shields dan saya benar-benar jenis telah berlaku kerana kita membelikan bilik mandinya ke dalam sebuah oasis kecil,” kata Simpson. “Kami mempunyai bir dan makanan ringan, dan kami akan ketawa dan bercakap, dan dia akan membuat lebih banyak susu daripada apa-apa.”

Brooke Shields bercakap mengenai tayangannya ‘Mr. Pickles ‘

Februari.21.201804:21

Tetapi jika ada satu takeaway di sini, Simpson hanya mahu ibu bapa berhati-hati untuk berusaha untuk kesempurnaan. Ibu-ibu baru “melampaui papan litar deria mereka,” kata Simpson. Dengan kata lain: Tenanglah ketika datang ke risalah keibubapaan, nasihat internet dan buku bantuan.

“Walaupun dengan saya … Ia tidak dibuat khusus,” katanya. “Tiada siapa yang boleh membuat satu buku yang direka khas untuk anda. (Mengambilnya) suatu hari pada suatu masa …. Jangan terlalu meletihkan diri dengan semua perkara lain, ada banyak bunyi di luar sana. melambatkannya … Anak awak adalah buku. “

HARI INI suka .. Justin Timberlake dan Jessica Biel

18 Oktober01:11