Pemenang ‘Suara’, Craig Wayne Boyd menyambut seorang bayi lelaki

Craig Wayne Boyd, yang memenangi musim 7 “The Voice,” mempunyai sebab baru untuk meraikan percutian ini. Boyd dan isteri modelnya, Taylor Borland, mengalu-alukan anak kedua mereka pada 28 Disember.

Penyanyi negara berkongsi berita indahnya di Instagram pagi Jumaat.

Tay, Jax, Kota, dan saya bangga untuk mengumumkan bahawa malam tadi, Graydon Scott dialu-alukan ke rumah dan hati kita! Minggu terakhir bulan Disember akan selamanya menjadi minggu besar dalam Keluarga Boyd! Pautan cerita dalam bio. #GraydonScott

Satu jawatan yang dikongsi oleh Craig Wayne Boyd (@cwbyall) pada

“Tay, Jax, Kota, dan saya bangga untuk mengumumkan bahawa malam tadi, Graydon Scott disambut di dalam rumah dan hati kami!” Bapa yang mengutuk menulis. “Minggu terakhir bulan Disember akan menjadi satu minggu yang besar dalam Keluarga Boyd!”

Graydon Scott tiba pada pukul 10:18 pagi. kepada cinta seorang kakak perempuan, Dakota Lynne, dan saudara lelaki Jaxon, anak lelaki Boyd yang berusia 5 tahun dari hubungan sebelumnya, menurut Orang.

Akhir Disember mempunyai makna istimewa untuk keluarga. Pemenang “Suara” dan anak perempuannya akan merayakan ulang tahun bersama pada hari Ahad ini: Boyd bertukar menjadi 39 dan Dakota Lynne bertukar 2.

Kembali pada bulan Julai, Boyd dan Borland berkongsi berita kehamilan mereka dengan foto keluarga yang menggembirakan.

Sekiranya anda terlepas, @People membantu kami memecahkan beberapa berita besar semalam! Itu betul … kami akan segera #Outnumbered. #BabyBoyd

Satu jawatan yang dikongsi oleh Craig Wayne Boyd (@cwbyall) pada

Ibu bapa yang mengharapkan berdiri di sebelah tanda yang membaca “kami tidak akan lama lagi akan mendapat #babyboyd,” sementara Jax dengan penuh cinta menarik tali di sekelilingnya kerana sedikit dakota duduk di atas bahu Boyd.

Boyd yang lama ditunggu-tunggu pasti akan menambah dinamik baru kepada keluarga yang penuh kasih sayang.

Pemenang ‘Suara’ Craig Wayne Boyd melakukan HARI INI

18 Dis.201403:21

Loading...