Pelan kawan untuk menipu guru dengan potongan rambut yang serupa adalah perkara yang paling manis

Kisah dua kanak-kanak lelaki dan rancangan mereka untuk menipu guru pra-K mereka akan menjadi virus untuk alasan yang paling manis.

Jumaat lepas ketika Jax Rosebush bangun, rambut pirangnya tersangkut liar di seluruh kepalanya. Ibu, Lydia Rosebush, memandangnya dan berkata “Jax, anda perlu memotong rambut anda pada hujung minggu ini.”

Tonton dua lelaki mendapat potongan rambut manis yang sesuai untuk menipu guru mereka

Mac.03.201700:46

Untuk cerita yang lebih hebat untuk membuat anda tersenyum, pastikan anda suka The Upside di Facebook.

“Bolehkah saya memotongnya seperti Reddy?” Tanya Jax yang berumur 5 tahun.

“Kami akan menipu guru,” katanya kepada Rosebush.

Jax memutuskan bahawa jika dia dan Reddy, 5, mempunyai potongan rambut yang sama, tidak ada sesiapa yang dapat memberitahu mereka, termasuk guru pra-K mereka. Reddy nampaknya fikir gurauan ini juga sempurna.

“Ia hanya dua kanak-kanak lelaki yang tidak bersalah. Jelas, mereka melihat warna yang berbeza, mereka tidak peduli. Tidak penting, “kata Rosebush kepada ibu-ibu hari ini.

Dia melihat ketidakmampuan Jax untuk melihat perbezaan antara dirinya dan kawannya sebagai kemenangan orangtua.

“Saya baru mengajar dia untuk mencintai semua orang sama,” katanya.

‘Percubaan warna-buta’ lelaki ‘untuk menipu guru adalah pelajaran menyentuh dalam perpaduan

Mac.03.201701:45

Apabila Reddy tiba di sekolah sebelum Jax, dia memberitahu guru dan rakan sekelasnya bahawa dia adalah Jax. Guru bermain dan berpura-pura dia bercakap dengan Jax.

“Mereka adalah kedua-dua lelaki kecil yang nakal,” kata Rosebush. “Mereka berdua lucu.”

Pada hari Isnin, Rosebush, yang tinggal di Louisville, Kentucky, berkongsi cerita di laman Facebook Cinta Apa Perkara; 78,000 orang bertindak balas terhadapnya dan cerita itu telah menjadi virus. Mengenai jawatan dia menulis:

“Jika ini bukan bukti bahawa benci dan prejudis adalah sesuatu yang diajar saya tidak tahu apa itu. Satu-satunya perbezaan yang dilihat Jax dalam kedua-dua mereka adalah rambut mereka. “

Sementara Jax suka menonton dirinya di TV dan Internet, dia masih tidak yakin mengapa potongan rambutnya menjadi masalah besar.

“Dia masih tidak tahu mengapa orang begitu peduli,” kata Rosebush. “Dia mahu kelihatan seperti Reddy … sekarang dia fikir mereka kelihatan sama.”

Loading...