Olivia Wilde menyiarkan siaran hari jadi manis untuk ‘kongsi dalam jenayah hidup’ Jason Sudeikis

Sekiranya dia mahu meninggalkan akting, Olivia Wilde mungkin mempunyai masa depan sebagai penulis skrip romantik.

The “House” alum mencatatkan penghormatan hari jadi bergerak kepada “rakan kongsi dalam jenayah hidup”, Jason Sudeikis, di Instagram – yang merayakan peranan pelakon komik berusia 42 tahun itu, sebagai bapa kepada anak perempuan mereka, Daisy.

https://www.instagram.com/p/BZLyCAVnkGi

“Saya mempunyai kira-kira satu bilion gambar lelaki ini, pasangan saya dalam jenayah hidup, yang dilahirkan pada hari ini pada tahun 1975, tetapi ini merupakan bab terakhirnya, yang mana dia menjadi ayah kepada seorang wanita kecil, yang akan tumbuh pemikiran semua lelaki boleh menari, tenggelam pukulan lompat, dan menceritakan lelucon yang hebat, “dia menulis dalam kapsyen gambar” SNL “veteran bermain blok dengan anak perempuan mereka.

“Baiklah, Happpppppy Birthdayyyyyyyyy, Jason. Saya suka awak!”

Olivia Wilde berkongsi gambar-gambar Valentine dari Jason Sudeikis dan Daisy bayi

15.15.201700:34

Daisy mungkin akan mendapat post Instagram sendiri: Anak arkitek yang berbakat akan bertukar menjadi 1 pada 11 Oktober. Pasangan itu juga berkongsi anak lelaki berusia 3 tahun.

Gambar: Jason Sudeikis, Olivia Wilde
Jason Sudeikis, kiri, dan Olivia Wilde tiba di Anugerah Tony tahunan ke-71 di Dewan Muzik Radio City pada hari Ahad, 11 Jun 2017, di New York. Evan Agostini / AP

Wilde, 33, dan Sudeikis mula bertarikh pada November 2011, dan bertunang 14 bulan kemudian.

Mereka belum berkahwin, bagaimanapun, dengan Sudeikis mendakwa Andy Cohen pada episod 2016 “Watch What Happens Live” bahawa “kita tidak akan berkahwin sehingga rumpai sah di setiap negeri.” Ia tidak jelas sama ada pelakon komik atau tidak serius.

Wilde sebelum ini berkahwin dengan pemuzik Itali, Tao Ruspoli selama hampir lapan tahun.