Oh sayang! Pengumuman kehamilan mengejutkan yang terbaik

Ketika datang untuk mengumumkan berita bayi, sesetengah orang tidak dapat menahan kejutan akhir pada teman dan keluarga.

Savannah Guthrie mengejutkan saudaranya bersama dengan mengumumkan bahawa dia dan suami Mike Feldman menjangkakan anak kedua mereka semasa segmen Savannah diperkenalkan sebagai “Fishbowl Trending Tuesday.” Persediaan? Sauh akan menjawab soalan “rawak” yang ditarik dari tongkat ikan. Dikelilingi oleh keluarga HARI INI dia, Savannah menarik satu slip kertas dan membaca soalan “Adakah anda hamil?”

“Baiklah, saya mengandung!” Savannah berseru, mengakibatkan pelukan gembira dan tahniah dari pengacaranya.

Savannah Guthrie mengandung bayi kedua!

Jun.07.201602:50

Lihat lebih banyak lagi: Idea pengumuman pengambilan dari lucu kepada hati

Bayi itu, yang dijadualkan pada bulan Disember, akan menyertai kakak perempuan Vale, 21 bulan.

Kerana semua orang suka kejutan yang bahagia, HARI INI HARI INI telah membundarkan beberapa pengumuman kehamilan kejutan yang lain.

1. Pengumuman ‘Cabaran Whisper’

Diilhamkan oleh Jimmy Fallon, seorang ibu Texas yang memberitahu ibu bapanya bahawa mereka akan menjadi datuk nenek dengan meniru “Cabaran Whisper” Fallon, di mana seorang pemain memakai fon kepala membatalkan bunyi manakala yang lain mengulangi frasa sehingga pemakai fon kepala boleh membaca bibir mereka.

Pengumuman kehamilan ‘cabaran Whisper’ menggembirakan kakek

Nov.19.201501:32

Ketika kakek-kakak akhirnya mengejar frasa itu, “Anda akan menjadi kakek,” dia sangat gembira dengan berita.

2. The Baby Food Blindfold Reveal

Dalam ujian rasa kejutan, isteri ini menutup mata suaminya dan menangkapnya mencuba pelbagai jenis makanan bayi.

Walaupun ia mengambil sedikit masa untuk menangkap sebab isterinya memberi makan kepadanya alpukat dan pisang, reaksi yang menyentuh itu menjadikan kejutan lebih istimewa lagi.

3. Kejutan Booth Foto

Jurugambar dan suaminya mempunyai tradisi mengambil foto bersama di gerai foto, jadi apabila dia mengetahui dia hamil, dia teringat cara yang sempurna untuk berkongsi berita dengan bapa anaknya.

Semasa menembak gerai gambar yang rutin, ibu-to-be memegang topi yang berbunyi “bayi,” menangkap sambutan manis suaminya apabila dia akhirnya memahami mesejnya.

4. ‘Say Cheese’ Switch-Up

Pasangan ini meminta rakan-rakan untuk memberi gambar, tetapi apabila sudah tiba masanya untuk merapatkan setiap pukulan, mereka memberitahu kawan-kawan mereka untuk mengatakan, “Kat hamil!”

Mereka kemudian mengumpulkan video yang menyentuh reaksi yang mengejutkan dan teruja setiap orang terhadap berita itu.

5. Kek Kuki Khas

Untuk memberitahu anak perempuan mereka bahawa mereka mempunyai saudara dalam perjalanan, ibu bapa Tennessee ini mengejutkan mereka dengan kek cookie yang dihiasi untuk mengumumkan bahawa mereka akan menjadi saudara perempuan yang besar. Kejutan gembira mereka menyebabkan video itu menjadi virus.

6. Kejutan Bermusim

Foto kuno yang baik, sama ada ia dikongsi dalam kad atau media sosial, memberikan peluang yang baik untuk memanfaatkan tema bermusim untuk mengejutkan. Lihat bagaimana beberapa peminat Facebook HARI INI mendapat kreatif dengan pengumuman jatuh!

Peminat Facebook berkongsi pengumuman mengandung bertema jatuh

Okt. 23/03/201400:45

Lihat lebih banyak: Reaksi saudara terbaik untuk pengumuman kehamilan