Muntah kanak-kanak dan ‘puking bersimpati’ menjadi virus

Nota editor: Tajuk utama cerita ini diubah selepas HARI INI melaporkan bahawa cerita asal mempunyai ralat. Ben Patterson mendedahkan bahagian ‘Breathalyzer’ kisah ini dibuat.

Ben Patterson, seorang kapitalis teroka dan usahawan di Burlingame, California, adalah seorang vomiter yang bersimpati. Dia juga seorang ayah. Ini bukan gabungan ideal.

Pada hari Jumaat, Patterson memaparkan di Facebook bahawa dia memandu pulang bersama anaknya, Declan, manakala isterinya, Stephanie, pergi makan malam bersama kawan-kawan. Apa yang berlaku seterusnya mempunyai seluruh Internet ketawa.

Dalam teks kepada isterinya, yang tidak dapat mendengar telefonnya di restoran yang bising, Patterson menyampaikan bahawa peluru Declan muntah semasa dia memandu pulang. “Saya hanya cuba membasuhnya,” kata Patterson. “Ia berbau SO BADAN.”

BERKAITAN: Gadis kecil melepaskan ketawa apabila bermain playdate untuk pelukan selamat tinggal

Malangnya, Patterson melemparkan kukinya ke halaman seorang warganegara yang bersangkutan, yang membuat anggapan bahawa satu-satunya sebab seorang lelaki dewasa akan menendang harta miliknya adalah dia terpaksa memandu ketika mabuk. Dia memanggil polis.

“Aaaaaaand kini polis muncul,” kata Patterson kepada isterinya. “Aaaaaa dan kini seorang Breathalyzer. ANDA SENDIRI AKU BESAR. “(Dia lulus.)

Patterson akhirnya dibenarkan pulang ke rumah, walaupun dia mengadu bahawa Declan masih melempar, bertanya, “APAKAH DAPATKAN SESUATU ITU SESUATU SEPERTI MENGURANGKAN BLUBBER KAKI?”

BERKAITAN: 13 orang ibu bapa membuat kami ketawa di Facebook minggu ini

Siri gambar di halaman Facebooknya telah menyerap 94K suka dan 154K saham Facebook. Rupa-rupanya, banyak ibu bapa boleh dikaitkan dengan hijinks yang disebabkan oleh masalah perut anak kecil.

Patterson melaporkan bahawa dia meninggalkan pembersihan kereta kepada isterinya, tetapi dia tidak keberatan menyelamatkannya daripada kesulitan yang lebih jauh. “Dia luar biasa,” katanya.

Cara-cara lucu dan dramatik berubah selepas mengalami anak

Apr.25.201602:09