Mom-to-be mempunyai pemotretan bersalin di tempat yang dia suka – Taco Bell

Apabila Kristin Johnston sedang mempertimbangkan untuk mengambil foto bersalin semasa kehamilan kedua, dia memeriksa akaun media sosial untuk inspirasi. Dia melihat gambar-gambar wanita di padang rumput, di pantai, dan di pergunungan. Walaupun gambar kelihatan cantik, mereka tidak kelihatan seperti gaya Johnston. Semasa dia berfikir tentang tempat yang dia suka sebagai latar belakang, satu tempat datang ke fikiran – Taco Bell.

“Saya fikir, ‘Di mana saya menghabiskan sebahagian besar masa saya selain daripada katil atau sofa saya?'” Katanya kepada HARI INI. “Saya hanya suka Taco Bell.”

Bila Kristin Johnston saw other maternity shots in meadows or on the beach she knew that wasn't the right venue for her. She made a run for the border instead.
Apabila Kristin Johnston melihat tembakan bersalin lain di padang rumput atau di pantai dia tahu itu bukan tempat yang tepat untuknya. Dia melancarkan perbatasan.Kesopanan Kristin Johnston / Kelly Daniels

Johnston, 33, mahu gambar-gambar itu disusun di salah satu Taco Bells terbaru sehingga dia meneliti kedai-kedai di Atlanta untuk mencari yang paling sejuk, yang terletak berdekatan dengan Stadium Sun Trust. Pada pertengahan Disember, rakannya, Kelly Daniels, menyertai Johnston di Taco Bell sebagai set matahari. Dia tahu dia mahu cahaya hangat untuk gambarnya. Tidak ada rancangan sebenar – mereka hanya muncul dan mula menembak.

“Ini adalah salah satu perkara yang saya percaya bahawa lebih baik anda meminta pengampunan daripada kebenaran,” kata Johnston.

Tetapi dia tidak memerlukan pengampunan kerana kakitangan mengabaikannya ketika dia berpose – memakai gaun merah panjang yang diberi aksesori dengan mutiara – di luar kedai.

“Tiada siapa yang berkata apa-apa,” katanya.

Walaupun, penumpang memberi perhatian kepadanya, dengan ramai orang yang memberikan ibu jari ke atasnya, mengepalkan tanduk mereka, dan menjerit kata-kata galakan.

Kristin Johnston researched the fanciest Taco Bells to find the perfect one for her maternity photo shoot.
Kristin Johnston menyelidik Taco Bells yang paling teruk untuk mencari yang sempurna untuk pemotretan bersalinnya.Kesopanan Kristin Johnston / Kelly Daniels

Tidak sampai dia berpindah ke dalamnya kakitangan bertanya apa yang Johnston lakukan, dan dia menerangkan betapa dia mencintai Taco Bell. Namun, pekerja adalah “sejuk” dengan pemotretan. Mereka biarkan dia menyelinap di belakang kaunter untuk beberapa gambar (tetapi tidak terlalu dekat dengan makanan, mereka mahu mengekalkan standard keselamatan).

Johnston dan suaminya, Cody, 31, kedua-duanya menyukai restoran makanan segera dan biasanya melawat mingguan. Semasa kehamilannya, dia menaikkan lawatannya dua kali seminggu dan dia sering mengarahkan burrito stik panggang.

“Ia adalah super mengisi dan benar-benar murah dan sebenarnya mempunyai beberapa bahan yang cukup baik yang tidak terlalu buruk untuk anda,” katanya.

Sementara itu pregnant with her second son, Kristin Johnston visited Taco Bell twice weekly to satisfy her cravings.
Semasa hamil dengan anaknya yang kedua, Kristin Johnston melawat Taco Bell dua kali seminggu untuk memuaskan keinginannya.Kesopanan Kristin Johnston / Kelly Daniels

Kawan dan keluarga menyokong gambar bersalin uniknya.

“Saya tidak mempunyai sebarang tanggapan negatif. Saya tidak memerlukan jenis negatif dalam hidup saya, “katanya sambil ketawa. “Jika seseorang mempunyai tindak balas negatif saya fikir saya akan mencadangkan mereka mempunyai beberapa Taco Bell untuk menghibur diri mereka.”

Pada kebelakangan ini, dia menikmati Stacker, sebuah quesadilla berlapis penuh dengan keju dan daging, yang dia makan hari setelah melahirkan Teddy pada 5 Januari.

“Kami meninggalkan hospital Sabtu petang dan memukul Taco Bell dalam perjalanan pulang,” katanya.

Selepas leaving the hospital after giving birth to her son, Teddy, Kristin Johnston stopped at Taco Bell to grab something to eat.
Selepas meninggalkan hospital selepas melahirkan anaknya, Teddy, Kristin Johnston berhenti di Taco Bell untuk mengambil sesuatu untuk dimakan.Kesopanan Kristin Johnston / Kelly Daniels

Walaupun dia berasa gembira dengan foto-fotonya, Johnston berasa terkejut yang lain bereaksi dengan kuat kepada mereka.

“Saya hanya menyukai semua tindak balas positif,” katanya. “Reaksi itu amat menggembirakan, jumlah orang yang mengatakan betapa seronoknya dengan mereka.”