Michael Bublé dan isteri Luisana Lopilato mengalu-alukan anak ketiga – lihat gambar manis

Michael Bublé dan isterinya, pelakon Argentina, Luisana Lopilato, menyambut seorang bayi perempuan!

Lopilato, 31, mengambil gambar Instagram pada hari Khamis untuk mengumumkan berita gembira dengan gambar hitam dan putih tangan anak perempuan mereka yang baru lahir.

Dalam kapsyen itu, Lopilato mengulurkan diri dalam bahasa Sepanyol pribumi tentang “puteri” yang baru.

“Bagaimana untuk meletakkan kata-kata yang membuat hati kita meletup dengan cinta? Tidak cukup jam dalam sehari untuk memikirkannya, saya berterima kasih kepada Allah kerana memberi kita hadiah hidup dan kebahagiaan ini. di langit itu sendiri, “tulisnya, sambil menambah bahawa seluruh keluarga menyukai penambahan baru mereka” kepada tak terhingga dan seterusnya. “

“Kami menanti anda bukan sahaja untuk berkembang sebagai keluarga … anda memberi kami cahaya, harapan, dan akhirnya anda dan akan sentiasa menjadi kehidupan jiwa kita. #Giftfromgod #happy #family #ourprincess,” tambahnya..

Ia adalah anak ketiga untuk pasangan itu, yang juga mempunyai dua anak lelaki, Nuh, 4, dan Elias, 2.

Luisana Lopilato and Michael Buble
Luisana Lopilato dan Michael Bublé telah menyambut anak perempuan mereka yang pertama.Lalo Yasky / Getty Images

Beberapa minggu yang lalu, Bublé, 42, mendedahkan bagaimana dia teruja dengan seorang wanita kecil menyertai keluarga. “Saya mempunyai anak perempuan pertama saya yang datang dalam masa tiga minggu,” Bublé berkongsi semasa wawancara dengan stesen radio Ireland Today FM. “Saya sebenarnya tidak pernah mengatakan bahawa di khalayak ramai – saya mendapat anak perempuan datang!”

Ini hanya berita yang lebih gembira untuk ibu bapa, yang kedua-dua meletakkan kerjaya mereka untuk menumpukan perhatian kepada anak lelaki tertua Noah selepas dia didiagnosis dengan kanser hati pada tahun 2016. Sekarang anak lelaki mereka telah mendapat kesihatannya semula dan “semuanya baik,” Bublé mengesahkan ke stesen radio.

Sebenarnya, Bublé berkongsi, melalui kesengsaraan kesihatan Noah telah mengajar penyanyi itu untuk menghargai kegembiraan keluarga.

“Saya telah melalui banyak perkara. Salah satu perkara yang melalui sesuatu yang keluar dari keluarga saya ialah ia memberi anda perspektif yang hebat dan salah satu perspektif perspektifnya adalah ia benar-benar membolehkan anda menghargai perkara yang baik, “katanya..

Tahniah pada tambahan baru anda, Michael dan Luisana!