Mandy Moore mendedahkan ibu, saudara lelaki gay – mengapa dia suka keluarga ‘paling tidak tradisional’

Pada usia 32 tahun, Mandy Moore telah berkahwin, bercerai dan dia belum memulakan keluarga sendiri – sekurang-kurangnya belum. Dan dia baik-baik saja dengan semua itu.

Malah, dalam wawancara baru, bintang “Ini Kita” menerangkan bahawa dia tidak pernah merasakan apa-apa tekanan untuk menjalani kehidupan keluarga tradisional, kerana dia membesar dalam sebuah keluarga yang dia panggil “paling kecil” yang pernah.

Mandy Moore
Mandy Moore tiba di Anugerah Emmy Primetime Ke-68 pada hari Ahad, 18 September 2016.AP

“Saya tidak pernah bercakap tentang ini,” katanya dalam perbualan dengan Byrdie, “tetapi ibu bapa saya bercerai. Ibu saya meninggalkan bapanya untuk seorang wanita. Dan kedua saudara lelaki saya adalah gay. “

BERKAITAN: Ambil tisu! Mandy Moore menyiarkan gambar ‘balik to Remember’ yang manis

Walaupun perpecahan ibu bapanya, Moore berkata mereka “saling mengasihi,” dan yang paling penting, “mereka melakukan pekerjaan yang luar biasa yang membesarkan kita semua.”

Melihat kembali perkahwinannya yang lalu kepada penyanyi-penulis lagu Ryan Adams ketika dia hanya 24, Moore percaya bahawa dia mungkin telah berusaha untuk membuat “jenis normalnya sendiri” pada masa itu.

Tetapi dia lebih suka tahu dia dan keluarga yang biasa sekarang.

https://www.instagram.com/p/BNN6oicgelz

WATCH: John Mayer mengakui kepada Mandy Moore: ‘Ini Kami’ bergerak dia menangis

“(Setiap orang adalah) tepat di mana mereka patut,” katanya. “Semua orang lebih bahagia, lebih kaya, dan lebih terpenuhi, menjadi diri mereka sendiri.”

Mandy Moore mengenai mengapa dia ‘begitu bangga’ untuk menjadi sebahagian daripada drama baru ‘This Is Us’

September.27.201603:02