Maddie Ziegler membuka peluang untuk dibuli: ‘Saya belajar mencintai kecacatan saya’

Maddie Ziegler adalah lambang keyakinan apabila dia pecut, melompat dan berputar.

Tetapi bintang pelarian siri realiti “Dance Moms,” yang terus tersentak di video “Chandelier” Sia, mengatakan dia telah melalui wringer itu – terutamanya semasa tahun-tahun pembentukannya, membesar berhampiran Pittsburgh.

“Saya telah dibuli,” katanya kepada HARI INI. “Ramai kanak-kanak perempuan menganggap hidup saya sempurna. Tetapi ketika saya berada di gred ketiga, saya mempunyai gigi yang sangat buruk. Saya masih mempunyai gigi besar. Saya mempunyai jurang yang sangat besar. Budak lelaki ini berjalan kaki kepadaku. Dia mengeluarkan garpu dan membuatnya menjadi jurang yang sangat besar dan berkata, ‘Ini adalah apa yang kelihatan gigi anda.’ Orang-orang membuli saya untuk itu. Ia tidak baik. “

Maddie Ziegler
Maddie Ziegler menghadiri “LEAP!” di The Grove pada 19 Ogos 2017 di Los Angeles.Getty Images

Ziegler akhirnya akan menjadi sekolah di rumah oleh ibunya. Tetapi menjadi sasaran pengganggu yang disengat. Banyak.

“Ia menjadikan saya sangat tidak selamat. Saya telah belajar untuk mencintai (gigi saya). Saya belajar mencintai kecacatan saya. Sungguh sukar, “kata Ziegler. “Apabila saya memulakan rancangan realiti, semua orang mula mencintai saya yang kedua saya berada di acara itu. Gadis-gadis yang sebelum ini suka, ‘Kamu hodoh,’ sebaik sahaja mereka melihat saya di pameran itu seperti, ‘Baiklah kawan baik.’ Itu tidak baik. Saya bukan bodoh. Jika anda maksudkan, ia akan menunjukkan. “

Ziegler berkata ia masih “sukar” untuk meletakkan dirinya di sana, walaupun dia melakukan Sia setiap malam dalam lawatannya, walaupun ibunya dan rakannya mengajarnya bahawa dia sempurna kerana dia. Dia akan kembali ke jalan raya bulan depan dan mengakui bahawa setiap malam, dia dan Sia kedua-duanya mendapat “super saraf.”

Burger King mengambil buli dengan PSA yang kuat

19 Oktober01:47

Namun, dia belajar untuk mencintai dirinya sendiri, yang berguna kerana dia menjadi lebih dan lebih terkenal. Ziegler kini mempromosikan Kalahari Resorts, bintang dalam filem, mempunyai garis pakaiannya sendiri dan menulis buku. Di sisi lain, dia mendapat troll dalam talian, yang tidak menyenangkan, tetapi cuba mengabaikan apa-apa komen barbed.

“Media sosial akan sentiasa menjadi sulit bagi saya,” katanya. “Menjadi orang yang baik adalah yang paling indah yang boleh anda lakukan. Kelemahan anda adalah apa yang membuat anda, anda.”