Luna, Dusty, Dream dan lebih: 22 bayi selebriti yang dilahirkan pada tahun 2016

Tahun ini membawa kami satu set bayi selebriti yang baru. Dari Luna ke Dream, terdapat banyak kelucuan untuk pergi!

Berikut adalah satu bulat dari beberapa senarai anak A yang memasuki dunia pada tahun 2016.

Bayi selebriti 2016: Melihat kembali

Dis.13.201601:41

1.Luna Simone Stephens (Chrissy Teigen dan John Legend)

Kami telah dapat menonton Luna tumbuh sebelum mata kita sejak dia dilahirkan pada 14 April. Mudah melihat persamaan antara Luna dan ibu bapa yang terkenal!

View this post on Instagram

6 months old!

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Legenda telah jelas memeluk agama, seperti Teigen yang dibincangkan dengan HARI INI pada bulan November.

“Saya benar-benar keren untuk melihat … Ia bodoh untuk mengatakan ‘sisi yang lebih lembut’ kepada John kerana jelas dia orang yang paling penyayang, paling manis, romantis di planet ini. Tetapi untuk melihat ini dengan bayi kecil dan sedikit orang yang kelihatan seperti dia dan melihat mereka bersama dan melihat cahaya itu apabila dia bersama dengannya, benar-benar keren kerana dia sama, dia tidak boleh melakukan apa-apa yang salah, “kata Teigen pada masa itu.

Lihat bagaimana Chrissy Teigen dan John Legend berpakaian bayi Luna untuk Halloween

Oktober.28.201601:41

2. Dusty Rose Levine (Adam Levine dan Behati Prinsloo)

View this post on Instagram

Dusty Rose Levine 9/21/16

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

Jurulatih “Suara” dan isteri modelnya mengalu-alukan Dusty Rose pada 21 September. Beberapa hari kemudian, pasangan suami isteri memperkenalkan anak mereka di Instagram, memaparkan gambar jantung Dusty Rose berbaring di dada Levine’s tatu.!

3. Daughter No. 2 (Ryan Reynolds dan Blake Lively)

Ryan Reynolds and Blake Lively
Ryan Reynolds dan Blake Lively mengalu-alukan anak kedua mereka pada bulan September. Reynolds mendedahkan pada bulan November bahawa ia adalah seorang gadis, tetapi setakat ini tiada perkataan atas namanya.Getty Images

Kami masih menunggu perkataan atas nama anak kedua Reynolds dan Lively, yang dilahirkan pada bulan September. Kami tidak tahu jantina kanak-kanak sehingga bintang “Deadpool” nampaknya menumpahkan kacang tersebut dengan tweet pada 20 Oktober: “Mudah alih di atas katil anak perempuan saya hanyalah sebilangan besar NuvaRings. Jadi dia ingat betapa bertuahnya dia. “

Reynolds menjatuhkan satu lagi penunjuk semasa penampilan Nov. 2 pada “Conan,” ketika dia bercanda bahawa terdapat “banyak estrogen” di rumahnya.

4. Daisy Josephine Sudeikis (Olivia Wilde dan Jason Sudeikis)

Daisy datang seperti kambing … atau, sebaliknya, pada domba. Apa yang bayi tidak mahu berehat di bantal seperti ini?

Anak kedua Wilde dan Sudeikis dilahirkan pada 11 Oktober. Pasangan yang terlibat juga mempunyai anak lelaki, Otis, yang 2 ½. Otis membantu ibunya mengumumkan kehamilannya pada bulan April.

View this post on Instagram

Matching baby bumps. ✌️

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

5. Journey River Green (Megan Fox dan Brian Austin Green)

Journey River Green membuat kesan yang cukup terhadap ibunya sebelum dia dilahirkan pada bulan Ogos. Fox mendakwa semasa penampilan musim bunga di “Jimmy Kimmel Live!” Bahawa dia menerima mesej dari bayi yang dilahirkan pada masa itu.

“Sebagai contoh, bayi ini mahu saya tinggal di tempat lain, jadi kami bergerak ke tempat yang berbeza di Los Angeles kerana saya rasa seperti itu di mana bayi ini ingin dibesarkan,” kata pelakon remaja “Teenage Mutant Ninja Turtles”. Siapa yang tahu apa yang dikatakan Journey kepada ibu bapanya untuk dilakukan hari ini!

Journey adalah anak ketiga Fox dengan Green. Hijau juga mempunyai anak remaja dari hubungan sebelumnya.

6. Dimitri Portwood Kutcher (Ashton Kutcher dan Mila Kunis)

Mila Kunis and Ashton Kutcher
Ashton Kutcher dan Mila Kunis merayakan kelahiran anak mereka, Dimitri Portwood Kutcher, pada 30 November.Getty Images

Dmitri dilahirkan pada 30 November, dan buat masa ini dia hanya menikmati kehidupan jauh dari perhatian.

“Kami ingin membenarkan anak-anak kita membuat pilihan mereka sendiri sama ada untuk menjalani kehidupan di mata awam atau tidak,” kata Kutcher dalam laman webnya, A Plus, sebagai berkata. “Kami tidak mahu membuat pilihan untuk mereka.”

Kutcher dan Kunis juga mempunyai anak perempuan, Wyatt, yang 2.

7. Amada Lee Gosling (Ryan Gosling dan Eva Mendes)

Amada Lee menyertai Gosling, Mendes dan kakak perempuan Esmeralda Amada pada 29 April. Mendes, yang kehilangan adiknya, Carlos Mendez, kepada kanser pada awal April menjelaskan makna di sebalik nama Amada Lee dalam temu bual dengan Majalah Latina.

Eva Mendes, Ryan Gosling
Eva Mendes dan Ryan Gosling kini menjadi ibu kepada dua anak perempuan selepas kelahiran Amada Lee Gosling pada 29 April.Shutterstock

“Kami pergi bersama Amada kerana ia adalah sesuatu yang kami teruskan kembali dan masa yang emosional dengan kelewatan saudara saya,” kata Mendes. “Kami fikir betapa indahnya hubungan dengan apa yang membuatkan kita emosi dan dengan apa yang merasakannya. Apabila kita memandangnya, kami berfikir, ‘Aww, Amadita.'”

Mendes mencatat dalam wawancara lain beberapa tahun yang lalu bahawa Amada adalah nama neneknya.

8. Mimpi Renee Kardashian (Rob Kardashian dan Blac Chyna)

https://www.instagram.com/p/BMplrFTgaOF

Kami semua bersaing dengan Kardashian baru pada 10 November, ketika Dream membuat debutnya.

Rob Kardashian tidak membuang masa untuk berkongsi foto anak perempuannya yang baru lahir, menulis dalam satu catatan Instagram, “Saya sangat bernasib baik !! Terima kasih @blacchyna kerana mempunyai bayi kami dan begitu kuat! Saya sangat sayangkan anda dan tidak sabar untuk melihatnya mendapat hari yang lebih tua dengan anda Chy! “

Blac Chyna juga mempunyai anak lelaki berusia 4 tahun, Raja Kaherah, dengan bekas kakaknya Tyga, adik perempuan Kardashian, kakak perempuan Kylie Jenner.

9. Violet Krasinski (Emily Blunt dan John Krasinski)

Emily Blunt and John Krasinski
John Krasinski mengumumkan pada keempat Julai ketibaan anak perempuan kedua dan isterinya Emily Blunt.Getty Images

Krasinski, yang terkenal dengan peranannya sebagai Jim di “The Office,” membawa bunga api ke akaun Twitternya pada 4 Julai dengan memberitahukan pengikutnya bahawa dia adalah ayah baru.

Violet menyertai kakaknya, Hazel, yang bertukar menjadi 3 pada bulan Februari.

BERKAITAN: John Krasinski pada kesalahpahaman besar tentang keibubapaan

10. Remington Alexander Blackstock (Kelly Clarkson dan Brandon Blackstock)

Bekas juara “American Idol” itu membawa Twitter supaya penggemar tahu tentang kegembiraan barunya, yang dilahirkan pada 12 April. “(H) e sihat dan kita tidak boleh lebih bahagia atau lebih cinta!”.

Clarkson telah memiliki tangannya penuh dengan kedua-dua Remington dan anaknya yang lebih tua, anak perempuan berusia 2 tahun River Rose, seperti yang dibuktikan dalam gambar dari perjalanan keluarga ke Disney World pada bulan November.

Dia juga seorang tiri kepada dua anak suaminya dari perkahwinan sebelumnya.

BERKAITAN: Tonton Kelly Clarkson mendedahkan hadiah Krismas ‘hebat’ untuk anak sungai Rose

11. Elías Bublé (Michael Bublé dan Luisana Lopilato)

Penyanyi itu mengumumkan kelahiran anak keduanya pada 22 Januari. “Dan kemudian ada 4. Memperkenalkan saudara lelaki Nuh Elias Bublé,” dia menamai foto keluarga.

Malangnya, Bublé dan isterinya mendedahkan pada November bahawa anak lelakinya yang berusia 3 tahun, Noah, didiagnosis dengan kanser.

12. Jonathan Rosebanks Shulman (Anne Hathaway dan Adam Shulman)

Anne Hathaway, Adam Shulman
Anne Hathaway dan suami Adam Shulman menjadi ibu kepada seorang lelaki bernama Jonathan Rosebanks Shulman pada bulan Mac.Getty Images

Selepas pemenang Oscar melahirkan anak pertamanya pada bulan Mac, dia berkongsi keyakinan yang dia rasa dalam badan pasca kehamilannya.

Pada bulan Ogos, Hathaway memaparkan sepasang seluar jeans yang dipotong menjadi celana pendek, dan menyatakan, “Tidak ada rasa malu untuk mendapatkan berat semasa mengandung (atau pernah). Tidak ada rasa malu jika ia mengambil masa lebih lama dari yang anda fikir akan kehilangan berat badan (jika anda mahu kehilangannya sama sekali). Tidak ada rasa malu akhirnya memecah dan membuat seluar jean anda sendiri kerana musim panas lalu terlalu pendek untuk paha musim panas ini.

“Badan berubah. Badan berkembang. Badan mengecut. Ini semua cinta (jangan biarkan sesiapa memberitahu anda sebaliknya.), “Kata aktres itu.

13. Kaleb Kelechi Asomugha (Kerry Washington dan Nnamdi Asomugha)

Kerry Washington and Nnamdi Asomugha
Kerry Washington, yang dilihat di sini dengan suami Nnamdi Asomugha, dilaporkan menghantar anak lelaki Caleb Kelechi Asomugha pada 5 Oktober.FilemMagic

Bintang “Skandal” melahirkan anak baru pada 5 Oktober, E! Dilaporkan Berita. Dia dan suaminya, bekas bintang NFL, juga mempunyai anak perempuan, Isabelle Amarachi, yang dilahirkan pada tahun 2014.

14. Leonardo Ángel Charles Baldwin (Alec dan Hilaria Baldwin)

Tambahan Alec dan Hilaria Baldwin kepada keluarga mereka pastinya kelihatan seperti Ángel yang berharga, bukan dia?

Kami diperkenalkan kepada Leonardo Ángel Charles, lahir 12 Sep, melalui feed Instagram Hilaria Baldwin.

Baldwins mempunyai tiga anak bersama. Alec Baldwin juga mempunyai seorang anak perempuan berusia 21 tahun, Ireland, bersama bekas isteri Kim Basinger.

15. Frances Laiz Setta Schenkkan (Morena Baccarin dan Ben McKenzie)

Ben McKenzie and Morena Baccarin
Ben McKenzie dan Morena Baccarin berkata hello kepada seorang anak perempuan, Frances Laiz Setta Schenkkan, pada bulan Mac, dan kini mereka terlibat.Getty Images

Betapa tahunnya untuk Baccarin dan McKenzie, bintang-bintang di siri TV “Gotham.” Pada 2 Mar, mereka menjadi ibu bapa kepada seorang anak perempuan mereka bernama Frances Laiz Setta Schenkkan. Bingung dengan nama itu? “Setta” dan “Schenkkan” berasal dari nama asli Baccarin dan McKenzie.

Baccarin juga mempunyai anak lelaki berusia 3 tahun, Julius, dengan bekas suami Austin Chick.

Lebih teruja lagi untuk Baccarin dan McKenzie. Pada akhir bulan November, sumber yang dekat dengan pasangan itu mengesahkan HARI INI bahawa McKenzie dan Baccarin “senang terlibat”. Dan kami gembira dengan mereka!

16. Ashe Olsen Meyers (Seth Meyers dan Alexi Meyers)

Meyers tidak syak lagi malam selepas Ashe Olsen Meyers memasuki kali ini pada 27 Mac. Jika anda tertanya-tanya bagaimana dia dan isterinya, Alexi, datang dengan nama anaknya, Ashe adalah nama gadis Alexi, dan Olsen adalah ibu Meyers nama pertama.

Meyers membawa kami di belakang tabir kelahiran Ashe dengan cerita emosi dan menghiburkan pada “Malam Malam.”

17. Sam (Keri Russell dan Matthew Rhys)

Keri Russell mendedahkan nama bayi barunya

Jul.01.201601:11

Russell mendedahkan jantina dan nama anaknya, dilahirkan pada bulan Mei, semasa wawancara dengan HARI INI. “Dia begitu baik,” katanya kepada Matt Lauer pada awal bulan Julai. “Dia besar dan gemuk dan bagus.”

Sam adalah anak pertama Russell dengan bintangnya “Amerika”, Matthew Rhys. Dia juga mempunyai dua anak dengan bekas suami Shane Deary.

18. Ode Mountain DeLorenzo Malone (Jena Malone dan Ethan DeLorenzo)

Seorang pesaing untuk “nama bayi yang paling mengesankan 2016”! Tidak lama selepas kelahiran anaknya pada bulan Mei, bintang “The Hunger Games” melukis pujian kepada kegembiraannya di Instagram, disertai dengan foto keluarga yang comel.

“Hujung minggu terbaik dalam hidup kita !!! Apa rahmat yang luar biasa untuk dipilih oleh jiwa yang luar biasa, baik, lembut dan indah untuk menjadi ibu bapanya. Terkejut dan penuh rasa kagum bahawa kita dapat mengalami cinta yang paling kuno dan transenden yang wujud. Terima kasih Ode Mountain DeLorenzo Malone, “tulisnya.

Ode Mountain adalah anak pertama untuk pelakon dan tunangannya sekarang, Ethan DeLorenzo. Dia bertunang dengan jurugambar pada bulan Ogos.

19. James Miller Koman (Ellie Kemper dan Michael Koman)

Michael Koman and Ellie Kemper
Bintang “Kimmy Schmidt yang tidak dapat dipecahkan” Ellie Kemper dan anak lelaki Michael Koman, James Miller Koman, dilahirkan pada bulan Ogos.Getty Images

James dilahirkan pada awal bulan Ogos, tetapi kami tidak mengetahui namanya sehingga beberapa bulan kemudian, ketika ibunya menumpahkan kacang kepada majalah People. “Bagaimana jika kita begitu malu dengan namanya kita suka, ‘Jangan beritahu sesiapa!'” Dia bercanda.

Bintang “Unbreakable Kimmy Schmidt” memutuskan untuk mengekalkan kejutan anaknya sehingga dia memasuki dunia. “Kami memilikinya dalam sampul surat, sebenarnya. Tetapi saya tidak melihat! “Katanya kepada HARI INI semula pada April.

20. York Banks Asla (Tyra Banks and Erik Asla)

Pada akhir bulan Januari, kami mengetahui tentang “Bayi Teratas di Amerika”. Tyra Banks mengumumkan di Instagram bahawa dia dan rakannya, jurugambar Erik Asla, mengalu-alukan bayi lelaki, York Banks Asla, melalui pengganti.

Model dan tuan rumah TV itu memaparkan foto topi bayi York dan menulis, “Hadiah terbaik yang kami kerjakan dan berdoa amat sukar untuk akhirnya di sini. Dia mempunyai jari-jari saya dan mata besar dan mulut ayahnya dan dagu Erik. “

21. Freddie Reign Tomlinson (Louis Tomlinson dan Briana Jungwirth)

Sebagai ahli One Direction, Louis Tomlinson digunakan untuk menjerit peminat. Tetapi pada bulan Januari, dia terpaksa membiasakan diri dengan bayi yang menangis, ketika dia dan mantannya, Briana Jungwirth, menyambut Freddie.

Hari selepas tweet itu, Tomlinson memberi kita gambaran yang manis pada “anak kecilnya”.

22. Onyx Solace Morissette-Treadway (Alanis Morissette dan Mario “Souleye” Treadway)

Dan kami di sini untuk mengingatkan anda bahawa Alanis Morissette menjadi ibu kepada seorang anak perempuan bernama Onyx Solace Morissette-Treadway pada 23 Jun. Penyanyi itu berkongsi gambar bayi pada bulan berikutnya.

Morissette dan suaminya, rapper, juga mempunyai seorang anak lelaki, Ever, yang dilahirkan pada tahun 2010.

Hanya fikir awak tahu.

Ikut Shane Lou di Twitter.