Lihat mesej kasih John Stamos untuk isteri untuk menghormati hari jadi dan Hari Ibu

Ada belas kasihan! John Stamos gembira untuk meraikan bukan hanya satu, tetapi dua majlis khas pada hari Ahad – kedua-duanya mempunyai kaitan dengan isterinya yang indah, pelakon-model Caitlin McHugh.

“# HappyFirstMothersDay / Birthday!” Dia menegaskan imej hati McHugh, 32, yang menjejalkan anak lelaki mereka yang baru lahir, Billy, dalam pelukannya sambil tersenyum kepadanya. “Seolah-olah mungkin, apabila anda menjadi seorang ibu, anda menjadi lebih cantik. Anda telah membawa lebih banyak kasih sayang dan kegembiraan kepada hidup saya daripada yang saya bayangkan. Terima kasih dari lelaki yang paling beruntung di planet ini. “

Stamos, 54, dan McHugh mengalu-alukan anak pertamanya pada bulan April, dan sedikit Billy telah mendapat banyak kasih sayang dari keluarga sebenar dan lanjutannya (termasuk bintang-bintang Stamos “Full House” Bob Saget dan Lori Loughlin).

Pada hari Sabtu, Stamos dan McHugh membuat penampilan pertama mereka bersama sejak menjadi ibu bapa baru. Mereka menghadiri Brunch Hari Ibu Terbaik 2018 yang dihoskan oleh Vanessa dan Gina Hudgens di Malibu, California.

John Stamos and Caitlin McHugh
Mereka memeriahkan acara itu, dan mengapa tidak? Mereka adalah ibu bapa yang baru!Stefanie Keenan / Getty Images

Pasangan itu mengikat simpulan pada awal Februari. Seminggu kemudian, mereka meraikan kehidupan barunya bersama di Disney World, dengan Stamos merujuk kepada dirinya di Instagram sebagai #happiestmanonearth. Dan sekarang, dia mungkin ayah yang paling bahagia di Bumi!