Lihat Jimmy Fallon dan keluarganya mendapatkan masa ski yang menyeronokkan di Utah

Jujurlah: Sukar untuk melewati jam larut malam sejak “The Tonight Show” berlangsung pada 22 Disember. Kami tidak mahu menyangkal tuan rumah Jimmy Fallon masa bercutinya, tetapi bagaimana pula dengan kami?!

Nah, berita gembira untuk peminat “Malam Ini”: Fallon, 43, akan kembali dengan episod baru pada Isnin, 8 Januari. Tetapi tidak sebelum mendapat beberapa pelajaran ski keluarga di Utah … dan mendokumentasikan mereka untuk Instagram!

“Terima kasih Sekolah Ski Lembah Deer untuk ‘kentang goreng’ dan ‘pizza pizza,'” Fallon memaparkan gambar dirinya dengan isteri Nancy Juvonen dan anak-anak perempuan Winnie, 4, dan Frances, 3.

Jika anda tidak pernah pergi ke kelas ski, “kentang goreng” dan “pizza” adalah visual yang digunakan untuk menerangkan cara anda meletakkan ski anda, oleh itu tanda petikan. Tetapi kami berharap Fallon dan keluarganya juga dapat melakukan beberapa makanan yang baik selepas bekerja selera makan di lereng!

Tidak lama lagi ia akan kembali kepada perniagaan untuk tuan rumah lewat malam, yang melancarkan selfie untuk menunjukkan keseronokannya untuk kembali bekerja (dan manisnya “Hot Dog” beanie).

“Kami kembali dengan FRESH @FallonTonight pada malam Isnin dengan @TarajiPHenson, @ CheThinks Quiplash dan @SofiTukker,” tulis Fallon. Serasi itu. #HotDog, sememangnya!

Perjalanan selamat kembali ke New York, Jimmy … kami akan mempunyai kepingan pizza menunggu apabila anda tiba di sini!

Jimmy Fallon, Hoda Kotb meraikan ‘Semuanya adalah MAMA’ dengan anak-anak

Oktober.12.201700:46