Lihat bagaimana Jenna Bush Hager mengaksesnya dengan beg Sasaran plastik

Jenna Bush Hager baru-baru ini menghadapi dilema akrab kepada banyak ibu: Ingin melompat ke kolam renang dengan anak-anak pada hari musim panas, tetapi tidak mahu mendapatkan rambut anda basah.

Penyelesaian mudahnya? Beg plastik! Dia mencatatkan foto di Instagram pelindung rambut buatannya, bergambar bersama dua anak perempuannya, Mila, 5, dan Poppy, 2.

“Anak-anak saya mahu berenang setiap hujung minggu dan pada hari lain mereka seperti, ‘Mama, mari berenang,'” kata Jenna kepada Megyn Kelly pada hari Isnin. “Saya tidak mahu merosakkan saya, biar saya jujur ​​sekali, jadi saya mengikat beg Sasaran di kepala saya, dan saya akan mengatakan ia menjadikan topi mandi yang hebat!”

Rak beg plastik ini mungkin mempunyai potensi di luar kolam renang, tambah Jenna.

“Saya memberitahu anda, saya akan memasarkan beg Sasaran itu,” katanya. “Mereka bekerja dengan baik. Jika hujan atau sesuatu, anda hanya mengikatnya! “

Ceramah meja bulat Megyn Kelly mengenai hujung minggu yang dipenuhi sukan, kanak-kanak dan banyak lagi

Jul.16.201809:21

Jenna benar-benar menarik perhatian beg plastik (jujur, ia kelihatan seperti topi renang yang comel, berhias vintaj daripada beg Sasaran) – dan dia bukan ibu pertama untuk menemui hack kolam renang ini.

“Ha !! Saya telah melakukan perkara yang sama !! “seorang wanita yang memaparkan foto Instagram Jenna.

“Saya juga telah melakukannya!” Seorang lagi wanita yang diposting. “Hanya seorang wanita tahu betapa kita tidak mahu mencuci rambut kita!”

Lain-lain telah diilhamkan untuk mencuba helah selepas melihat jawatan Jenna.

“Ini boleh menjadi trend baru! Cinta Ia! “Seorang peminat menulis, sementara seorang lagi berkata,” Saya suka ini! Saya akan berbuat apa sahaja untuk menyelamatkan nyawa. “

Seorang lagi peminat menegaskan bahawa hack rambut bag Jenna di atas sana dengan dompet Ziploc Hoda Kotb.

Jangan biarkan sesiapa memberitahu anda ibu tidak trend-setter!

Anak-anak Jenna Bush Hager mencuri rancangan itu

19.20.201808:47