Lelaki Boston menawarkan untuk berpose sebagai Elf yang tinggal di Shelf di rumah anda untuk $ 100 sejam

Anda mungkin ingin mengukur lebar mantelpiece sebelum memilih Elf ini di Rak.

Menurut iklan Craigslist yang diposting minggu lalu, lelaki Boston menawarkan perkhidmatannya sebagai “Living Elf on the Shelf” untuk perjumpaan, pesta, percutian, atau hiburan sederhana.

Craigslist

Foto dengan catatan itu menunjukkan lelaki pertengahan umur dalam pakaian bercuti penuh, terletak di atas tempat perapian seperti pengakap elfin Santa, yang, seperti kebanyakan ibu bapa tahu, ditugaskan untuk mengintip anak-anak dan melaporkan kelakuan tidak baik dan baik kembali ke Kutub Utara.

LEBIH: Memenangi orang tua: Kenapa ibu ini memecahkan Elfnya di kaki Shelf

“Untuk $ 100 / jam, saya akan datang ke pesta percutian anda yang berpakaian seperti Elf di Shelf dan duduk di mana-mana lokasi yang anda berikan kepada saya semasa saya memandang dengan cermat pada tetamu anda untuk tempoh acara,” iklan tersebut.

Ia menambah bahawa perkhidmatannya “dalam permintaan tinggi” sehingga dia memerlukan notis 48 jam untuk sebarang tempahan.

Ia ditandatangani, “Apa pun yang anda mahukan nama saya,” kancing tentang bagaimana mainan sebenar sentiasa dinamakan oleh pemiliknya.

LEBIH: Ho, tidak, tidak! Kenapa ibu bapa patut berhati-hati dengan Elf di atas rak

Anda harus memberi kredit Boston ini: Mereka telah mendapat pasaran pemasaran musim sejuk di sudut, sama ada Krismas atau salji bersejarah. (Ingat lelaki yang akan menghantar anda salji?)

TODAY.com telah menjangkau Tuan Hidup Elf, tetapi dia belum menjawab setakat ini. Ia mungkin dia sibuk duduk di sekeliling.

Kongsi foto ‘Elf di atas rak’ anda

19.1.201411:32

Ikut Randee Dawn di Twitter.