Lady Antebellum Charles Kelley dan isteri menyambut anak pertama

Selepas bertahun-tahun mengalami masalah kesuburan, penyanyi Lady Antebellum Charles Kelley dan isterinya, Cassie McConnell Kelley, menyambut seorang bayi lelaki pada pagi Khamis.

Cassie mengumumkan bahawa Ward Charles Kelley dilahirkan pada jam 9:20 pagi, dengan berat 7 pound, 9 auns.

charles-kelley-wife-inline-today-160211
Penyanyi Lady Antebellum Charles Kelley dan isterinya, Cassie, mengalu-alukan anak pertama mereka pada hari Khamis selepas menghadapi masalah kesuburan selama bertahun-tahun.Rick Diamond / Getty Images

“Kita tidak boleh berhenti memandangnya dan dia tidak berhenti bercakap dengan kami sejak dia tiba,” kata mereka dalam satu kenyataan di blognya, Womanista. “Dia mendapat mata dan mata ayahnya dan tali vokal ibu dan ayah penuh rambut berambut perang. “

https://www.instagram.com/p/BBp7uTVhQow

“Kami berasa seperti hidup kita baru bermula hari ini dan sangat berterima kasih kepada budak lelaki yang sihat di tangan kami,” mereka meneruskan.

https://www.instagram.com/p/BBfYcIRJGO5

Pada bulan Ogos, pasangan itu secara bersemangat mengumumkan kehamilannya pada Womanista selepas bertahun-tahun berjuang dengan kesuburan.

https://www.instagram.com/p/6FUeDUEI8u

“Saya tahu ada banyak wanita di luar sana yang telah berjalan di jalan perjuangan kesuburan,” kata Cassie, “dan kita semua boleh tumbuh, menyembuhkan, dan memahami antara satu sama lain dengan lebih baik melalui pengalaman bersama kami.”

Pasangan yang telah berkahwin sejak tahun 2009, bekerja dengan Dr Abby Eblen, pakar kesuburan Nashville, dan mengalami beberapa kebenaran yang menyakitkan selama bertahun-tahun.

BERKAITAN: Lady Antebellum Charles Kelley menjangkakan anak pertama selepas perjuangan kesuburan

“[Eblen] memaklumkan kepada kami bahawa kami mempunyai peluang 1% untuk mengandung secara semula jadi,” kata Cassie. “Yeah, 1%. Sepanjang peratusan pergi, itu tidak hebat.”

Lady Antebellum memulakan minggu kejutan untuk peminat

Sep.30.201402:42

Selepas mendedahkan perjuangan mereka secara terbuka, mereka mendapat berita hebat bahawa anak pertama mereka sedang dalam perjalanan.

“Saya ingin memberikan suara khas kepada suami saya, Charles, kerana menjadi manusia yang paling luar biasa,” kata Cassie. “Cintailah, sokongan, semangat untuk perkahwinan kami dan anak-anak masa depan kami tidak pernah, tidak pernah terputus, walaupun perasaan frustrasi itu tidak dapat diatasi, saya amat bertuah kerana mempunyai teman dan rakan yang baik dalam kehidupan seperti dia, t telah menjaringkan seorang ayah yang lebih baik! “

Lady Antebellum melakukan ‘Downtown’

Sep.30.201403:39

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.