Lady Antebellum Charles Kelley berkata bayi kecilnya membawa perubahan besar

Kehidupan tidak pernah sama selepas bayi datang, dan sebagai penyanyi Lady Antebellum Charles Kelley belajar berikutan ketibaan anak pertamanya, yang sama boleh dikatakan untuk hidup di jalan raya.

Pada zaman dahulu, jauh sebelum Kelley dan isteri Cassie McConnell mempunyai anak lelaki mereka yang berusia 11 bulan Ward – dan sebelum rakan-rakannya mempunyai bayi mereka sendiri – menari bermaksud menendang dan berpesta.

View this post on Instagram

Merry Christmas from The Kelley's!

A post shared by Charles Kelley (@charleskelley) on

“Kami akan minum dan bermain ping pong selama empat jam sebelum setiap pertunjukan,” kata Kelley dalam temu bual dengan Rare Country.

Dan sekarang? Jam-jam pra-pameran itu dibelanjakan dengan anaknya, dan peralihan dari ibu bapa ke negara penonton adalah semata-mata “pelik”.

BERKAITAN: Little Big Town Kimberly Schlapman berkongsi berita besar – dia mempunyai seorang bayi perempuan baru!

“(Ia) tepat sebelum anda berada di atas pentas dan anda sedang mandi bayi anda dan meletakkannya di atas katil, dan kemudian anda perlu menukar suis itu dan sejam kemudian melompat di atas pentas dan cuba menjadi bintang rock,” jelas Kelley. “Itu benar-benar pelik.”

Tetapi ia benar-benar bernilai juga.

Kelley merancang untuk mengambil tur dunia Ward di Lady Antebellum, yang bermula pada bulan Mei. Walaupun terdapat satu bahagian pengalaman itu, dia sudah ketakutan – penerbangan 12 jam ke Afrika Selatan.

“Itu akan menjadi mimpi ngeri,” katanya kepada Rare Country.

Lady Antebellum mengejutkan peminat TODAY dengan biasiswa

Sep.30.201402:55

Ikut Ree Hines di Twitter.