Kubis Patch Kanak-kanak rambut palsu untuk bayi pergi virus

bayi
Model bayi salah satu ciptaan Amanda Lillie.Hari ini

Aksesori bayi jarang datang daripada ini.

Seorang ibu maya Georgia mempunyai serangan virus di tangannya terima kasih kepada kemahiran crocheting beliau dan kesukaan untuk Kids Patch Cabbage – anak patung dimpled yang mencetuskan kegilaan pada tahun 1980-an.

“Saya adalah kanak-kanak berusia 80-an dan saya mempunyai anak patung Anak Kubis Patch dan saya hanya menyukai mereka,” kata Amanda Lillie, 33, kepada Moms KAMI HARI INI.

Dia juga suka mengait dan menghiasi Pinterest untuk corak-corak baru, jadi dia teruja apabila melihat pengguna lain memamerkan “topi Cabbage Patch” – aksesori yang meniru gaya rambut bulu mainan. Tetapi Lillie tidak fikir mereka kelihatan seperti perkara sebenar, jadi dia menarik anak patungnya yang lama dan memutuskan untuk meraih rambut palsu sendiri.

Sebagai kebiasaan, dia meletakkannya pada jualan Etsy pada musim gugur lalu dan perniagaan itu hanya lepas, katanya. Ia mengambil Lillie dua hingga tiga jam untuk mengait salah satu rambutnya. Model yang paling popular mempunyai ekor babi dan datang dalam warna terang-rambut, katanya.

Lillie, yang tinggal di Dawsonville, Ga., Dan menjangkakan anak pertamanya pada bulan September, juga menjual corak aksesori dan menganggarkan ia akan mengambil seorang pemula crocheting kira-kira sehari untuk melengkapkan.

dengan doll
Amanda Lillie memakai rambut palsu saiz dewasa yang dimodelkan pada boneka Anak patung Kubis kegemarannya yang terakhir Halloween.Hari ini

Kebanyakan pelanggannya membeli rambut palsu untuk bayi berusia kira-kira 8 bulan – usia ketika kanak-kanak sebenarnya saiz Kid Patch Cabbage dan kelihatan seperti boneka – walaupun rambut palsu datang dalam pelbagai saiz dan boleh dibuat untuk orang dewasa.

Jualan yang paling pantas di sekitar Halloween, tetapi buzz tentang ciptaannya nampaknya menjadi bola salji dalam talian.

“Saya baru melihat sambutan hebat,” kata Lillie. “Nampaknya ia akan menjadi virus di beberapa laman web media sosial.”

Dia telah digerakkan oleh beberapa cara pelanggannya menggunakan rambut palsu itu. Seorang wanita yang bekerja di pusat jagaan harian merancang untuk memakai pakaian di tempat kerja untuk menghiburkan anak-anak. Pelanggan lain menjadikan mereka kanak-kanak yang mempunyai kanser dan kehilangan rambut kerana kemoterapi.

“Saya fikir itu hanya menakjubkan,” kata Lillie. “Itu hanya perkara paling manis dan menarik yang pernah saya dengar.”

Sementara itu, dia sedang bersedia untuk ketibaan anak perempuannya pada musim gugur dan Halloween pertamanya. Dia akan memakai rambut palsu Kids Patch, tentu saja.