Kristen Bell tentang mengapa dia membuka kecemasan dan kemurungan

Kristen Bell tahu orang suka betapa dia dan suami sebenar Dax Shepard, di media sosial dan dalam kehidupan sebenar.

Tetapi dia mempunyai pengakuan: “Itu adalah koreografi,” katanya kepada KANAK-KANAK HARI INI dalam wawancara digital eksklusif.

Bell bimbang tentang melindungi privasi anak-anak mereka; dia tidak berkongsi foto mereka dan dia berdiri untuk paparazzo yang cuba menyelinap gambar mereka. Jadi, beberapa perkara mengenai kehidupan keluarganya dia akan berkongsi dan yang lain pasti tidak akan.

“Sebagai terbuka seperti kami, kami telah bersetuju dengan keterbukaan tertentu. Dan yang lain adalah milik kita. Dan ia akan kekal di dalam kita, “kata Bell kepada Meredith Sinclair, Team Parenting TODAY dalam satu wawancara di Sidang Kemuncak Mom 2.0. “Kami sangat teritorial mengenai keluarga kami.”

Kristen Bell yang terbuka tentang kesihatan mental, dan satu perkara yang dia tidak pernah berkongsi

Mei.15.201803:32

Dalam bidang lain dalam hidupnya, Bell benar-benar telus – ibu dari dua dan bintang “Frozen,” “Moms Bad” dan “The Good Place” bercakap terang tentang perjuangannya dengan kemurungan dan kecemasan.

“Saya suka mendengar bahawa ia membantu seseorang. Dan itu akan sentiasa mendorong saya untuk terus mengagihkan, “kata Bell. Ia adalah suaminya yang mula-mula mengilhamkannya untuk membicarakan kesihatan mentalnya, ketika dia bertanya kepadanya apa yang harus dibincangkan pada penampilan pertunjukan ceramah yang akan datang.

“Ia berlaku kepada saya bahawa saya telah menunjukkan ini persona yang terang, terang, dan ia tidak autentik. Kerana itu tidak menceritakan keseluruhan cerita, “kata Bell kepada KANAK-KANAK HARI INI. “Saya mempunyai lubang di perut saya kerana hampir malu bahawa saya telah menyembunyikannya sejak sekian lama, kerana ia dapat membantu orang sebelum ini jika saya telah membincangkannya.”

Berkaitan: Kristen Bell mendedahkan perjuangannya dengan kemurungan dalam sembang dengan Natalie Morales

Gambar: HIT AND RUN (2012) DAX SHEPARD, KRISTEN BELL, DAVID PALMER (DIR) DAX SHEPARD (DIR) 011 MOVIESTORE COLLECTION LTD
Kristen Bell dan suami Dax Shepard mempunyai dua orang anak perempuan, yang privasi mereka pengawal mereka garang.Alamy

“Saya berterima kasih kepada suami saya kerana berkata, ‘Tidak, anda hanya perlu membincangkannya.’ Seperti dia bercakap mengenai hakikat bahawa dia sihat, dan itu membantu orang ramai, “kata Bell. “Dan saya kini tidak berhenti bercakap mengenainya, terutamanya kerana saya mahu orang ramai mendengar bahawa itu bukan masalah besar dan anda boleh bahagia dan sihat.”

Bell, yang mengatakan matlamatnya dalam kehidupannya adalah untuk menggalakkan kebahagiaan dan mengurangkan penderitaan, juga pengasas bersama “Bar Ini Menyelamatkan Kehidupan,” sebuah syarikat yang menyumbangkan pakej pemakanan menyelamatkan nyawa kepada kanak-kanak yang memerlukan untuk setiap bar snek yang dijualnya.

Bagi sesiapa yang menghakiminya, atau ibu yang lain, atau sesiapa yang berurusan dengan masalah kesihatan mental?

“Ia adalah satu jenaka jika anda fikir semua orang tidak menyembunyikan rasa malu tentang kegelisahan-penuh kegelisahan atau tertekan pada satu ketika,” kata Bell dengan ketawa. “Kami semua di sana, OK? ‘Semua orang gila. Ia bukan persaingan. “