Kirsten Dunst adalah seorang ibu! Pelakon dan Jesse Plemons mengalu-alukan anak pertama mereka

Kirsten Dunst dan bekas bintangnya bekas “Fargo” Jesse Plemons baru sahaja mendarat peranan seumur hidup – sebagai ibu bapa baru!

Seorang wakil untuk Dunst mengesahkan berita gembira HARI INI hari Selasa, dan mendedahkan pelakon itu melahirkan seorang budak lelaki.

Kirsten Dunst and Jesse Plemons
Kirsten Dunst dan Jesse Plemons menghadiri pameran fesyen Gucci Cruise 2018 di Palazzo Pitti pada 29 Mei 2017 di Florence, Itali.Getty Images

Kedatangan keseronokan itu hanya berlaku tiga bulan selepas Dunst mendedahkan kehamilannya ke dunia – dan bukan melalui cara biasa pengumuman media sosial atau berita temu ramah.

Dunst hanya membiarkan gambar-gambar bayang bayinya bercakap apabila rumah fesyen Rodarte mendedahkan Kejatuhan / Musim Sejuk 2018 Siri Potret.

Tetapi semasa dia tinggal ibu semasa kehamilannya, dia membuka cita-cita ibunya sebelum itu.

“Saya berada di pentas dalam hidup saya di mana saya suka, saya telah bekerja sejak saya berusia 3 tahun,” katanya kepada Marie Claire UK musim panas lalu. “Sudah tiba masanya untuk mempunyai bayi dan sejuk.”

Tetapi jangan mengharapkan dia terlalu sejuk.

Dalam temu bual yang lalu dengan Net-a-Porter, yang berusia 36 tahun menjelaskan bahawa, selain ingin kanak-kanak, dia mahu “terus berlakon.”

Kirsten Dunst bercakap ‘The Beguiled,’ Beyonce dan Colin Farrell

Jun.19.201703:33

Ketibaan baru adalah anak pertama bagi kedua-dua Dunst dan Plemons, yang terlibat selepas mengenali antara satu sama lain semasa penggambaran musim kedua “Fargo.”

Sebenarnya, ketika nama bayi lelaki itu tetap menjadi misteri buat masa ini, dia pernah bercanda kepada Jimmy Fallon bahawa mereka sudah mempunyai pemikiran yang pandai untuk penambahan satu hari mereka.

“Saya akan namakan anak saya ‘Fargo: Musim 2,'” dia ketawa.