Kenapa Jennifer Garner suka bermain ibu dalam filem: ‘Tidak ada kepentingan yang lebih tinggi’

Bagi Jennifer Garner, bermain seorang ibu dalam filem adalah baik kerana ia mendapat.

Dalam temu bual baru dengan Variety, bintang berusia 46 tahun itu tidak menahan diri apabila topik menolak beberapa wataknya hanya sebagai ibu yang datang.

Jennifer Garner
Jennifer Garner memainkan seorang ibu yang menjadi vigilante dalam filem “Peppermint” yang akan datang.STX Entertainment

“Itu gila !,” kata Garner, yang memainkan banyak ibu, termasuk seorang yang sangat berhati-hati dalam “Peppermint” yang akan datang.

“Saya suka bermain seorang ibu kerana tidak ada perkara yang lebih tinggi daripada sesuatu yang melibatkan anak-anak anda. Tidak ada yang akan menolak anda lagi. “

Garner bercakap dari pengalaman, sebagai ibu kepada tiga anak, Violet, 12, Seraphina, 9, dan Samuel, 6. Dalam sebuah keluarga luar biasa yang jarang ditemui, trio mengiringi dia ketika dia menerima bintang di Hollywood Walk of Fame pada hari Isnin.

Tonton Steve Carell menghormati Jennifer Garner di majlis Hollywood Walk of Fame

Ogos.21.201801:20

Berpakaian dalam gaun glamor yang sesuai dengan royalti ketika dia menyentuh perhatian, Garner menjadikan perhatiannya pada anak-anaknya.

“Anda mendefinisikan saya,” katanya, “bukan tempat yang indah ini di atas trotoar.”

Mereka juga menentukan pilihan kerjaya. Seperti setiap ibu, Garner telah mengimbangi rumah dan bekerja dan membuat setiap pekerjaan dengan pilihan yang dipertimbangkan.

“Saya perlu membuat keputusan, ‘Tidak, saya sebenarnya suka pekerjaan ini,'” kata Garner, sambil menambah, “tiga kanak-kanak hanya mengetuk anda rata di pantat anda.”

Jennifer Garner
Jennifer Garner, Jason Bateman dan Ellen Page dalam filem 2007 “Juno.”Kesopanan Everett

Tetapi, Pelbagai laporan, ejennya yang lama Patrick Whitesell menyediakan panggilan bangun untuk Garner, yang melancarkan TV dalam “Alias” dan telah muncul dalam filem-filem seperti “Juno” dan “Suku Palos Verdes.”

“Patrick berkata, ‘Sama ada panggilan telefon tentang anda melakukan’ Dallas Buyers Club ‘dan bagaimana kami akan membuatnya berlaku, atau ia adalah panggilan telefon mengenai persaraan anda,'” kata Garner.

“Itu adalah keputusan dan kejelasan yang sebenar,” katanya, “dan saya sayangkan dia kerana ia memaksa saya mengatakan, ‘Baiklah, saya tidak bersedia untuk pulang ke rumah sepanjang masa.'”