Keluarga Holderness meraikan kegembiraan bergilir 40 dengan parodi Bieber yang lucu

Walaupun parodi terbaru dari Keluarga Holderness adalah tentang perkahwinan dan keibubapaan selepas umur 40 tahun, Kim Holderness menunjukkan bahawa ia sedikit pramatang, kerana dia masih … untuk beberapa bulan lagi.

“Saya bertukar menjadi 40 pada bulan Mac, tetapi saya sudah menganggap umur itu,” kata Kim kepada KANAK-KANAK HARI INI. “Saya telah menulis ’40’ pada borang selama enam bulan yang lalu … Saya OK dengan 40. Saya suka tidur, saya suka pinggang elastik, saya lebih selesa dalam kulit saya sendiri daripada saya berusia 20 Saya menari lama saya, langkah 90 dan tidak peduli jika orang menertawakan saya – ada kegembiraan dalam itu. “

Malah, mesej “40” – parodi yang “Maaf” oleh Justin Bieber – hanya membebaskan diri untuk berhenti menjaga apa yang difikirkan oleh orang lain, dan memulakan malam anda pada jam 5:30 petang dan tidur di atas katil dengan buku pada masa 20-an-sekejap hanya menuju ke malam.

Justin Bieber
Justin Bieber “Sorry” Parody | I ‘m 40 | Keluarga HoldernessYoutube

“Video ini datang dari tempat yang sangat nyata,” kata Penn Holderness, yang berusia 41 tahun. “Mempunyai anak-anak muda mengubah segala-galanya. Pengasuh bayi kita semua keluar selepas pulang ke rumah, tidak ada lagi perkara yang ‘tidur di’ tiba-tiba garansi telah tamat tempoh di bahagian badan saya. Sekarang, saya adalah lelaki tua menari yang orang berseronok – tetapi saya tidak peduli lagi. “

Dalam video, Penn dan Kim disertai oleh penari sandaran 20-an, seperti Penn menyanyi, “Sudah terlambat sekarang kerana saya berusia 40 tahun – saya tidak boleh melakukan tarian itu dengan badan saya.”

Kemudian, setelah memukul bar pada jam 5:30 petang dan menari lagu-lagu oleh MC Hammer dan Rob Base, pasangan itu menangkap rumah perjalanan Uber di 9:20, untuk mencari penjaga mereka di bilik mandi mereka, bersiap-siap untuk malam Bandar.

Tetapi Penn dan Kim tahu bahawa walaupun mereka dapat bertahan sehingga lewat itu, mereka tidak mempunyai hak yang betul lagi.

“Ketika datang ke twerking, saya fikir saya seorang yang kurang baik,” Penn menyanyi dalam video itu. “Kami tidak begitu baik dengan gadis-gadis yang menari Justin Bieber. Kali terakhir saya gemetar seperti saya mengalami demam yang sangat buruk.”

Namun, Kim mengatakan bahawa mereka telah membuat perdamaian dengan usia mereka, dan berpuas hati dengan tempat mereka berada.

Justin Bieber
Justin Bieber “Sorry” Parody | I ‘m 40 | Keluarga HoldernessYoutube

“Kami menerima hakikat bahawa kami memerlukan lebih banyak tidur untuk berfungsi,” katanya. “Pada usia dua puluhan, kita dapat menguruskan empat jam dan boleh menjadi baik. Sekarang, jika kita tidak mendapat lapan lapan – saya bersulang selama dua hari akan datang.”

“Bagi lagu itu, kita mendengarnya di radio setiap empat saat, dan ia tersangkut di kepala kita,” kata Penn. “Yang ‘terlambat’ dalam lirik hanya bermakna sesuatu yang berbeza pada zaman ini.”