Kelly Rutherford mengenai kehilangan jagaan tahanan: ‘Saya harap sesuatu yang baik akan datang daripadanya’

Kelly Rutherford telah membuka diri buat kali pertama sejak kehilangan jagaan panjang di atas dua anaknya, cuba kekal positif meskipun mengalami kesulitan yang sukar.

“Kanak-kanak memerlukan kedua-dua ibu bapa,” katanya kepada majalah Romania majalah Elle dalam cerita sampul. “Anda tidak mahu membuat mereka menderita Saya harap cerita ini menjadi contoh kepada orang lain, sekarang saya ingin mereka gembira, untuk mengetahui bahawa mereka disayangi. Tidak kira berapa lama masa yang diperlukan, saya ingin mereka tahu kebenaran.”

Keputusan terakhir dalam pertarungan enam tahun di antara bekas pelakon “Gossip Girl” dan bekas suami Daniel Giersch datang pada akhir November apabila seorang hakim Monaco memberinya hak penuh. Kanak-kanak itu telah tinggal di Monaco dengan Giersch sejak tahun 2012 dan datang ke Amerika Syarikat untuk lawatan dengan Rutherford.

BERKAITAN: Kelly Rutherford harus mengadakan ‘permohonan maaf’ dalam pertikaian tahanan, kata penganalisis undang-undang

Tindakan terbaru berlaku selepas hakim New York mengarahkan kanak-kanak itu kembali ke Eropah untuk tinggal bersama bapanya pada 11 Ogos. Kanak-kanak telah menghabiskan sebahagian musim panas ini di New York dengan Rutherford, yang pada mulanya enggan menghantar mereka kembali ke Giersch sebagai sebelum ini dipersetujui.

Penganalisis: Kelly Rutherford ‘dalam banyak masalah’ dengan pendengaran penjagaan

03.03.201502:15

Rutherford, yang ibu bapa sendiri bercerai, merasakan dia perlu kekal positif untuk anak-anaknya.

“Saya tahu jika saya mendapat kedamaian saya, mereka akan mendapat manfaat,” katanya kepada Elle. “Saya bercakap mengenai cinta kerana saya berharap itu adalah apa yang akan menjadikannya lebih kuat Apabila semua ini berakhir, saya berharap mereka akan melihat kembali dan mempunyai kesan bahawa ia tidak seteruk sebenarnya, saya tidak mahu mereka untuk merasai segala-galanya. Ada orang baik dan murah hati dan lucu. “

Kelly Rutherford di Monaco untuk pendengaran penjagaan kecemasan

03.03.201502:29

Hakim Los Angeles memberikan hak penjagaan Rutherford ke atas anak-anaknya pada bulan Mei 2015, tetapi pada bulan Julai, satu lagi hakim California mengisytiharkan negara tidak mempunyai bidang kuasa. Tidak lama selepas pengumuman itu, seorang hakim di New York juga mengatakan bahawa negaranya tidak mempunyai bidang kuasa. Mahkamah di Monaco telah mengambil alih bidang kuasa pada tahun 2014.

Kelly Rutherford enggan menyerahkan anak-anak

10.10.201502:14

Rutherford berharap kesnya dapat meningkatkan kesedaran tentang pertikaian jagaan antarabangsa. Dia terus melakukan kerja untuk Kempen Keadilan Kanak-kanak, yang melawan ketidakadilan dalam sistem pengadilan keluarga Amerika.

“Mungkin aktivis akan meningkat kerana keadaan ini,” katanya. “Saya berharap sesuatu yang baik akan datang.”

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.