Kelly Clarkson meraikan ulang tahun anak Remington di Pixar Fest Disneyland

Kanak-kanak Kelly Clarkson menyukai semua perkara Disney, jadi apa cara yang lebih baik untuk meraikan ulang tahun kedua anak Remington daripada dengan perjalanan ke Pixar Fest Disneyland?

Kelly Clarkson and her kids take a photo with
Clarkson dan anak-anaknya, Remington dan River Rose, menikmati bertemu dengan Pixar pals Woody dan Jessie.Getty Images

Jurulatih “Suara”, 35, memperlakukan Remington kecil dan kakaknya yang berusia 3 tahun, River Rose – yang memamerkan baju “Suster dari Boy Birthday” untuk majlis itu – untuk hari yang menyeronokkan pada perayaan musim panas istimewa, yang berjalan hingga 3 September.

Kelly Clarkson & Kids Meet Pixar Pals At First-Ever
Sungai Rose memakai baju khas “Sister of Birthday Boy” untuk majlis itu.
Getty Images

Ketiga-tiga mereka sangat teruja dengan mereka yang bertemu dengan dua watak-watak Pixar yang paling disayangi, Wild West pals Woody dan Jessie dari siri “Toy Story”. Lihatlah senyuman itu!

Peminat Clarkson tahu anak perempuannya adalah peminat Disney yang besar – dan Remington agak kecil mengikuti jejak kakaknya. Siapa yang boleh melupakan River Rose memakai kostum Cinderella yang comel di Disney World di Orlando dua tahun lalu?

Untuk ulang tahun ketiga beliau yang lalu pada bulan Jun, gadis kecil yang comel berpakaian sebagai Belle untuk “Kecantikan dan Binatang” yang dipersembahkan pada hari jadi, lengkap dengan kereta puteri mewahnya sendiri!

Terdahulu tahun ini, Mom belajar River Rose walaupun mempunyai tempat yang lembut untuk Disney “budak-budak jahat,” seperti Gaston yang kacak, yang kosmetik dia bertemu muka di Disneyland. Uh-oh!

Satu perkara yang pasti: Clarkson dan anak-anaknya pasti tahu bagaimana bersenang-senang!

Bagaimana Kelly Clarkson menghidupkan ‘Aku Suka Kau …’ Hoda Kotb menjadi lagu

Mac.08.201803:39