Katie Holmes berkongsi gambar Suri anak perempuannya pada hari jadi ke-12

Katie Holmes membantu anak perempuannya, Suri Cruise, merayakan ulang tahun ke-12nya pada hari Rabu – dan berkongsi foto jarang gadis hari jadi dengan peminat.

Alum “Dawson’s Creek” mengambil ke Instagram dengan gambar hitam-putih Suri dan ia jelas dia membesar sehingga kelihatan seperti ibunya yang terkenal.

View this post on Instagram

💕💕💕💕💕💕

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Dalam gambar itu, preteen memakai tiara “Happy Birthday” yang comel. Holmes memaparkan imej manis dengan emosi emosi merah jambu.

Katie Holmes
Monica Schipper / Getty Images

Walaupun bintang “Oceans 8” tidak sering berkongsi foto anak tunggalnya – yang ayahnya adalah bekas suami Holmes, superstar Hollywood, Tom Cruise – apabila dia melakukannya, tidak ada yang menafikan kedua-duanya kelihatan alikes.

Sudah tentu, pasangan itu berkongsi bon yang jauh melebihi penampilan mereka yang serupa.

Celebrity look-alike: Amal Clooney dan Anne Hathaway, dan banyak lagi

20.20.201801:17

Bulan lepas, ibu bangga Holmes membuka HARI INI bagaimana dia menaikkan Suri untuk menjadi seorang anak yang teliti.

“Kami membantu golongan yang tiada tempat tinggal, kami melakukan sedikit kebaikan … itu satu perkara sehari-hari,” jelasnya. “Saya tidak berlebihan, saya tidak membanjiri kanak-kanak saya dengan banyak perkara, tetapi kita berusaha untuk meningkatkan manusia yang baik dan beberapa hari kita lebih baik daripada yang lain. “

Dia juga mengajar Suri bahawa usahanya adalah perkara penting.

“Kami hanya memberi tumpuan kepada apa yang dia sukai dan bagaimana perasaan anda apabila anda mencapai matlamat anda.Jika benar pendapat anda, saya dengar dia … Saya cuba memberi ganjaran kepadanya untuk kerja kerasnya, dan tidak semestinya keputusan kerja keras itu, “katanya.

Tetapi, mengucapkan bintang, “Saya juga menuntut 100 pada ujian ejaan!”