Kathie Lee mendedahkan bagaimana anak perempuan Cassidy mengetahui kematian ayahnya

Cassidy Gifford sedang dalam perjalanan untuk merakamkan filem seterusnya apabila berita membunuh kematian bapanya, Kathie Lee mendedahkan hari Jumaat.

“Bahagian paling sukar hari ini, selain mencari Frank, adalah kami tidak dapat menghubungi Cass kerana dia berada di udara,” katanya..

Cody dan Cassidy Gifford bersatu di belakang ibu untuk kembali ke acara

21.20.201502:28

Hall of Fame Famer dan bekas bintang New York Giants, Frank Gifford meninggal dunia pada 9 Ogos, jam selepas anak perempuannya meninggalkan penerbangan ke Santa Fe, New Mexico, untuk memulakan penggambaran filem keenam dan “peranan terbaiknya,” Kathie Lee berkata.

Keluarga yang dikenali sebagai syarikat penerbangan Delta meminta bantuan untuk mengesan Cassidy di Minnesota, di mana dia mempunyai penerbangan penyambung. Seorang wakil mesra dijanjikan mempunyai “orang yang paling baik yang kita telah bekerja di St. Paul” untuk mencari Cassidy dan menelefonnya segera.

“Perkara paling buruk yang anda mahu lakukan ialah mendapat berita seperti itu dari monitor semasa anda berjalan, di mana sahaja anda berada,” kata Kathie Lee. “Di sinilah Cass sedang dalam perjalanan, tapi kami pulang.”

Sehari selepas bapanya meninggal, Cassidy menyiarkan foto dirinya dengan ayahnya dan penghormatan yang manis.

“Anda adalah Raksasa yang tidak tertandingi dalam semua makna perkataan, Ayah.”