Kathie Lee Gifford berkongsi kenangan manis dan lucu tentang ibu bapanya Joannie

Kathie Lee Gifford membuka pertunjukannya hari Rabu dengan penghargaan emosi kepada ibunya, Joan Epstein, yang meninggal dalam tidurnya pada hari Selasa.

“Dia sudah mempunyai satu hari di syurga,” kata Kathie Lee sambil menyatakan bahawa ibunya kini bersatu semula dengan bapa Kathie Lee, Aaron Epstein. “Kini mereka telah bergabung, dan ibuku telah kehilangan dia sejak hampir 13 tahun yang lalu.”

Kathie Lee Gifford berkongsi kenangan tentang ibu bapanya Joannie (dan lucu)

03.1.201707:40

Joan, yang berusia 87 tahun, adalah ahli keluarga TODAY yang dikasihi dan pelawat yang kerap melihat rancangan Kathie Lee dan Hoda.

“Ibu awak adalah salah satu lampu yang saya fikir saya pernah jumpa,” kata Hoda, mengingatkan bagaimana pertama kali Joan diperkenalkan kepada semua orang, “Kita semua jatuh cinta dengan cinta.”

Sebahagiannya, ia adalah kerana cara Joan mengikut anak perempuannya di studio dan mendedahkan pandangan lucu tentang kehidupan Kathie Lee.

“Kami lebih memahami anda ribuan kali,” kata Hoda. Sebagai sebahagian daripada penghormatan, Hoda dan Kathie Lee menyuarakan pandangan yang menyentuh beberapa momen paling manis Joannie pada HARI INI.

Kathie Lee with her mom
Kathie Lee bersama ibunya, Joan EpsteinKesopanan Kathie Lee

Kathie Lee, yang bercakap dengan ibunya di telefon setiap pagi sebelum dia pergi ke udara, berkongsi bagaimana ibunya baru-baru ini memberitahunya tentang mendapatkan dibawa untuk ditimbang di rumah tempat dia tinggal.

Apabila Kathie Lee bertanya mengenai beratnya, Joan menjawab, “Adakah anda suka ditanya berapa banyak yang anda timbangkan?”

KLG, Cody and Joan.
Kathy Lee bersama ibunya, Joan Epstein, dan anaknya, Cody Gifford. HARI INI

Kathie Lee berkata ibunya tidak takut mati kerana dia mempunyai “kepercayaan yang kuat kepada sesiapa yang pernah saya kenal.”

Walaupun Joan telah menjadi yatim piatu sebagai seorang anak dan kehilangan banyak orang yang tersayang pada usia muda, kerugian tidak pernah mempengaruhi sikapnya.

“Adakah anda tahu apa yang dia selalu ingat? Apa yang dia ada. Apa yang dia masih ada, “katanya. “Dan dia mempunyai Tuhan dengan cara yang mendalam.”