Katherine Heigl membuka tentang bagaimana kematian adiknya membentuknya sebagai seorang ibu

Katherine Heigl terkejut apabila dia mula-mula menjadi seorang ibu – dan bukan hanya biasa “Saya tidak tahu apa yang saya lakukan” takut kepada ibu bapa yang paling baru.

Dia ketakutan kerana dia melihat ibu bapanya menderita melalui kematian saudara lelakinya, Jason, yang meninggal akibat kecederaan akibat kecelakaan ketika berusia 16 tahun dan dia berusia 8.

Kehilangan itu membentuknya selama-lamanya, aktres itu memberitahu KANAK-KANAK HARI INI.

“Ketika saya mula-mula menjadi seorang ibu, ide mencintai anak-anak saya seperti yang saya lakukan membuat saya takut. Kerana semuanya boleh diambil. Ramai orang telah mengalami sesuatu seperti itu, “kata Heigl. “Saya telah menyaksikan perkara paling buruk yang boleh berlaku kepada ibu bapa yang berlaku kepada ibu bapa saya. Dan saya fikir ia pasti memberi kesan kepada perasaan anda dan apa yang anda fikir dan kepercayaan teras anda mengenai kehidupan dan keibubapaan dan kasih sayang. “

Katherine Heigl bercakap ‘Suit’ dan ibu

Julai.13.201804:24

Satu perkara yang membantu Heigl bercakap dengan ibunya, Nancy, tentang bagaimana dia dapat melalui kematian anaknya. “Saya mula memahami anda boleh bertahan hidup, dan ia tidak menafikan cinta yang berbaloi. Oleh itu, janganlah menghalang cinta itu dan semangat anda untuk cinta itu dengan apa-apa cara – kerana itu anda telah hilang sebelum anda bermula. “

Video yang berkaitan: Kepada ibu-ibu yang sakit, mesej sokongan

Heigl bercakap kepada HARI INI HARI INI selepas menyertai HARI INI dengan Kathie Lee dan Hoda untuk bercakap tentang peranan barunya dalam drama Amerika Syarikat “Suit” dalam peranan Samantha Wheeler. (Pendedahan: Rangkaian Amerika Syarikat dan NBC dimiliki oleh syarikat induk yang sama, NBC Universal.) Heigl menikmati menghabiskan masa bersama keluarganya di Toronto, di mana “Suit” difilmkan, tetapi rumah untuk Heigl adalah ladang Utah yang dimiliki bersama suaminya Josh Kelly dan empat anaknya.

Ya, empat: Selain dua anak perempuannya, Naleigh dan Adalaide, dan anak lelaki berusia 18 bulan Joshua Jr., Heigl berkata dia dan Kelly juga merawat anak perempuannya yang berumur 16 tahun.

“Ia suntikan keseluruhan,” kata Heigl dengan ketawa. “Kami berada dalam lampin lutut dan pada masa yang sama kami seperti, ‘OK Maddie, kita perlu mula memasuki kolej tahun ini.'”

Heigl berkata memeluk huru-hara yang penuh kasih yang datang dengan menjadi ibu kepada empat akhirnya telah baik untuknya. Dia terpaksa berpindah dari cara beliau yang sudah sempurna.

“Ada perspektif yang hilang pada usia 20-an yang saya miliki sekarang sebagai ibu berusia empat tahun yang berusia empat tahun. Ia seperti, ‘Baiklah, saya tahu apa yang penting sekarang,’ ‘kata Heigl. “Saya berputar dan berputar dan berputar dan cuba menyesuaikan begitu banyak perkara sekaligus dan semuanya SEMPURNA, anda tahu? Anda hanya merindui saat-saat kegembiraan yang mudah. ​​”Oleh itu, dia membuat pilihan yang sedar untuk berehat dan meraikan kegembiraan dalam masa-masa biasa – inspirasi untuk tajuk blog dan laman gaya hidupnya,” Hari-Hari Syurgawi “.

Pasti, Heigl mengakui, dia masih suka menjadi tuan rumah pesta makan malam yang hebat atau menarik makanan percutian yang besar. Tetapi itu bukan apa yang hidupnya sekarang. “Terdapat banyak malam yang hanya duduk di sofa dengan anak-anak saya dan anjing saya dan menonton filem ANOTHER animasi yang kita lihat seribu kali sekali lagi,” kata Heigl. “Dan jika anda hanya mengambil nafas, luangkan masa untuk melihat sekeliling anda boleh merasakan bahawa kebahagiaan. Inilah yang saya mahukan. Ini semua yang saya harapkan – dan ia lebih baik daripada yang saya bayangkan. “

Katherine Heigl dan anak-anak perempuan berkongsi lawatan ladang keluarga di Utah

Jul.24.201505:07