Kami mendapati 21 item untuk membantu merayakan Krismas Pertama bayi anda

Mari kita meraikan! Buat Krismas pertama yang istimewa ini untuk malaikat kecil pada senarai hadiah anda. Dari pakaian dan hiasan perayaan untuk kenang-kenangan, semaklah idea-idea hadiah bayi yang menggemari ini yang pasti untuk menjadikan acara ini lebih meriah. Sekurang-kurangnya, kami berjanji akan mengatakan “awww …”!

Perhiasan

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Tanda Tangan Bayi atau Jejak Mengubah Ornamen, $ 10, Amazon

Bayi's first christmas ornament - handprint and footprint

Perhiasan terbaik Amazon ini menjadikannya mudah untuk mengambil jejak kaki atau kaki bayi anda dan menjadikannya kenang-kenangan selama-lamanya. Ini membuat hadiah hebat untuk mana-mana ibu baru.

Hallmark Keepsake 2017 Ornament, $ 17, Amazon

Bayi First Christmas Hallmark Ornament
Hallmark

Kereta bayi kereta porselin adalah satu keluarga anda akan mempunyai selama bertahun-tahun yang akan datang. “Krismas Pertama Bayi” dan “2017” dicetak pada pita. Ia datang dalam kotak hadiah percutian khas untuk menjaga keselamatan.

Reed & Burton Duck Bank, $ 50, Neiman Marcus

Itik Bank
Neiman Marcus
Reed & Burton Duck
Neiman Marcus

Ia tidak terlalu awal untuk menyelamatkan! Itik perak yang mengagumkan ini akan menjadi harta yang kekal. Terdapat juga pesawat terbang dan bank babi.

Ornamen Bulan Krismas 1 Krismas Bayi, $ 12 (biasanya $ 18), Jadikan Peribadi Mall

Peribadi baby ornament

Perhiasan bulan yang comel ini berwarna biru dan merah jambu. Peribadikannya dengan nama bayi anda dan tarikh lahir, dan anda boleh menyimpannya selama-lamanya!

Perhiasan 1st Baby Ornamen Crystal Waterford, $ 65, Neiman Marcus

Waterford Crystal
Neiman Marcus

Tiada pokok Krismas yang lengkap tanpa hiasan khas untuk malaikat kecil anda! Kasut bayi kristal ini termasuk penyangkut yang dihiasi dengan rhinestones merah jambu dan biru.

Pakaian

Red-Nosed Reindeer Booties, $ 27 (biasanya $ 30), Boden

Mini Boden Booties
afront / Nordstrom

Deck dewan (dan rusa kecil anda) dengan booties faux-fur yang comel! Mereka sangat hangat dan lembut untuk disentuh, dan menjadi puncak dengan hidung pom-pom merah.

Huggalugs Crochet Baby Santa Hat, $ 24, Amazon

Huggalugs Baby Hat

Topi lembut dan crochet ini sesuai untuk bayi baru lahir. Hadiah yang dapat dipakai juga dilengkapi dengan tag “My First Christmas” yang comel. Foto kad percutian, sesiapa sahaja?

Blade & Rose Gingerbread Leggings, $ 17, Nordstrom

Blade Rose Leggings
Nordstrom

Awww, betapa comel! Seluar gingerbread ini dari Blade & Rose akan mempunyai bayi anda merangkak dalam gaya percutian ini.

Piyama Footie Krismas Pertama Bayi oleh Kissy Kissy, $ 36, Amazon

Kissy Kissy Pajamas
Neiman Marcus

Mudah-mudahan, bayi anda akan (akhirnya) tidur di pajama yang menggemari ini sementara Santa membuat pusingan. Berjalan 0-9 bulan.

BARDOT JUNIOR Krismas Krismas Pertama Saya, $ 20 (biasanya $ 40), Nordstrom

Saya First Christmas Bodysuit
Nordstrom

Hari pertama Krismas saya adalah menyeronokkan, perayaan dan praktikal. Bardot Junior juga membuat bodysuits untuk bayi lelaki juga!

Seluar Plushee oleh The North Face, $ 35, Nordstrom

Utara Face pants
Nordstrom

Teddy bear kecil anda pasti akan merasa seperti ketika memakai seluar hangat ini. Mencari pakaian kepala-ke-kaki? Cuba satu bahagian seperti The North Face Buttery Fleece Bunting ($ 70). Ia sesuai untuk salji pertama bayi.

Ugg Erin Booty, $ 50, Nordstrom

UGG Erin Booty
Nordstrom

Ini booties suede yang comel akan menjaga piggies anak kecil anda hangat sepanjang musim sejuk. Saiz disediakan untuk bayi dan kanak-kanak. Mereka juga berwarna merah jambu.

Swankie Blankie Reindeer Hooded Towel, $ 50, Neiman Marcus

Rusa Towel
Neiman Marcus

Selepas mandi hangat, jaga bayi anda dengan baik dan keringkan percutian ini dengan tuala kapas perayaan ini. Bonus: Ia datang dengan rusa getah mini untuk keseronokan mandi masa!

Bayi 1 Krismas Santa Bib, $ 16 (biasanya $ 20), Zazzle

Zazzle Holiday Bib
Zazzle

Siapa tahu Santa suka apel? Bib ini sesuai untuk elf kecil anda untuk memakai semasa makan malam Krismas. Peribadikannya dengan nama anak anda.

Hadiah

Bearington Reindeer Snuggler, $ 18, Amazon

Bearington Snuggler
Amazon

Anda tidak akan menemui rusa yang lebih lembut. Haiwan boneka yang mewah ini digabungkan dengan selimut velor merah. Ia sesuai untuk snuggle!

Jellycat Krismas Bitsy Bunny Stuffed Animal, $ 25, Nordstrom

Krismas Bitsy Bunny Stuffed Animal by JELLYCAT
Nordstrom

Kelinci yang disumbat ini semuanya berpakaian untuk Krismas! Ia meriah, comel dan menunggu untuk masuk ke rumah anda.

Dr Seuss Gift Basket oleh Cashmere Bunny, $ 69, Hayneedle

Dr. Seuss Gift Basket
Hayneedle

Terjebak apa yang hendak diberikan? Berikan hadiah untuk membaca! Keranjang hadiah comel ini mempersembahkan semua klasik Dr Seuss dan akan menjadi tambahan yang bagus untuk koleksi bacaan bookworm anda. Pilihan peribahasa tersedia.

Untuk lebih banyak idea hadiah pendidikan, periksa panduan hadiah kami untuk hadiah terbaik untuk kanak-kanak berumur 1 tahun, menurut pakar pembangunan kanak-kanak.

Ais Krim Ais, $ 35, Barang Tidak Biasa

Ais Cream Rattles
Barang tidak biasa

Walaupun bayi anda mungkin tidak menikmati ais krim sebenar, biarkan sweetie anda berpura-pura menjilat! Bukankah ini rattles mengait menawan?

Set Alat Mainan Genggam, $ 20, Barang Tidak Biasa

Alat Set Grasp Toys
Barang tidak biasa

Bayi yang berguna akan suka bermain-main dengan alat mewah ini. Ayah juga boleh mencubinya ke dalam troli ping pada masa yang akan datang apabila dia pergi ke perkakas! Terdapat juga alat gerak gergaji gerudi ($ 18).

Gula-Gula Kapas Organik Veggie Crate, $ 36, Barang Tidak Biasa

Organik teethers
Barang tidak biasa

Hadiah ini sesuai untuk kacang manis kecil yang mempunyai beberapa masalah gigi percutian ini. Bayi boleh mengunyah lobak merah atau tomato untuk menenangkan gusi yang sakit, sementara adik-beradik yang lebih tua dapat menggunakannya untuk bermain imajinatif. Set kelihatan seperti ia terus dari pasaran petani.

Qaba Kids Plush Rocking Giraffe, $ 55, Amazon

Qaba Kids Giraffe
Amazon

Kiddos 9 bulan ke atas akan suka melangkah di kerusi ini. Plus, ia akan kelihatan hebat di bawah pokok dengan busur merah besar! Haiwan lain juga boleh didapati.

Untuk lebih banyak hadiah bayi, kami mempunyai panduan keseluruhan hadiah untuk bayi yang ditulis oleh pakar pembangunan kanak-kanak.