Kaiser Carlile, budak lelaki berusia 9 tahun yang meninggal dunia dalam kemalangan, dibaringkan oleh keluarga, masyarakat

Anak lelaki kelawar berusia 9 tahun yang meninggal dunia setelah dipukul di kepala semasa ayunan panas telah dibaringkan untuk berehat, dikebumikan dalam pakaian seragam yang sama yang dipakainya semasa kemalangan yang membunuh dia.

Kaiser Carlile
iybkadon / Instagram

Kawan, keluarga dan rakan sepasukan memberi penghormatan kepada Kaiser Carlile pada hari pengebumian di Liberal, Kansas.

Kaiser, anak lelaki kelawar untuk pasukan besbol Liberal Bee Jays, meninggal dunia pada 2 Ogos selepas tidak disengajakan secara tidak sengaja semasa swing hangat di Kongres Baseball Nasional Siri Dunia Permainan di Witchita.

Bat boy Kaiser Carlile's funeral
Pastor Rex Petty menunjukkan kad baseball yang memaparkan Kaiser Carlile semasa perkhidmatan pengebumian untuk kumpulan yang berusia 9 tahun pada 11 Ogos 2015, di Liberal, Kan.Earl Watt / AP

Kematian Kaiser melanda saraf dengan negara itu. Di pengebumiannya, ayah Kaiser, Chad Carlile, mengucapkan terima kasih kepada semua orang yang hadir, dan juga di seluruh negara kerana menawarkan sokongan dan doa mereka sejak kematian anaknya.

“Anda juga telah menunjukkan banyak sokongan untuk kami. Anak perempuan kami, saya tidak dapat menyatakan betapa dia mencintai awak, “katanya, menurut Witchita Eagle.” Saya mungkin telah kehilangan seorang anak lelaki dalam tragedi ini, tetapi saya rasa saya mendapat keluarga. “

Pemain yang terlibat dalam kemalangan itu, yang namanya belum dilepaskan, menghadiri majlis dengan ibu bapanya dan berjalan masuk bersama keluarga Carlile, laporan yang dilaporkan.

Bat boy Kaiser Carlile's funeral
Keirsie Carlile berdiri di sebelah keranda kakaknya, Kaiser Carlile semasa khidmat pengebumian untuk kumpulan berusia 9 tahun, Selasa, 11 Ogos 2015, di Liberal, Kan.Earl Watt / AP

BERKAITAN: Bapa budak lelaki itu mahu program belia diteruskan walaupun kematian anaknya yang tragis

Jurulatih Bee Jays, Adam Anderson berkata dalam peringatannya bagaimana Kaiser serius mengambil peranannya sebagai anak lelaki kelawar.

“Dia akan membuat hari ini pemain, dan hari saya, hanya dengan menunjukkan senyuman di wajahnya,” katanya.

Bat boy Kaiser Carlile's memorial
Liberal Bee Jays kanan jurulatih Micah Green berjalan Selasa, 4 Ogos 2015, berhampiran spanduk baru di Wichita, Kan., Yang memaparkan inisial “KC” sebagai penghormatan kepada Kaiser Carlile, batuk berusia 9 tahun yang meninggal dunia Ahad secara tidak sengaja diserang oleh kelawar Sabtu.Earl Watt / AP

Kongres Baseball Kebangsaan digantung menggunakan budak lelaki kelawar dan anak perempuan kelawar selepas kemalangan Kaiser, tetapi minggu lalu, ayah lelaki itu berkata dia mahu program itu diteruskan.

“Ini tidak boleh diambil dari anak-anak lain, peluang untuk dapat melakukan ini. Ini adalah sesuatu yang saya fikir perlu dilekatkan,” kata Carlile kepada NBC News. “Mungkin ada cara yang lebih baik untuk melakukan perkara-perkara, ya, tetapi perkara budak lelaki kelawar ini sangat hebat untuk kanak-kanak dan remaja.”

Bapa lelaki kelawar dengan tragis membunuh: ‘Dia mencetuskan poket untuk pasukan’

Ogos.06.201502:49