Julia Roberts membuat penampilan awam yang jarang berlaku dengan tiga anaknya

Julia Roberts bukan hanya ibu bangga – dia juga ibu persendirian.

Julia Roberts, anak-anaknya membuat penampilan awam yang jarang berlaku

Januari.01.201500:19

Roberts dan suami Danny Moder lebih suka mengekalkan ketiga-tiga anaknya, jadi sangat jarang peminat untuk melihat sepasang kembar berusia 10 tahun Phinnaeus dan Hazel dan Henry berusia 8 tahun.

Tetapi pada hari Sabtu, mereka membuat pengecualian apabila mereka pergi ke pelancaran garis pakaian Kelly Slater baru surfer, Luar Biasa. Mereka juga menimbulkan gambar keluarga bersama Slater.

Julia Roberts and family
Daniel Moder, Julia Roberts, Kelly Slater, Moden Phinnaeus, Henry Daniel Moder dan Hazel Moder menghadiri Kelly Slater, John Moore dan Kawan Perayaan Pelancaran Luar Biasa di Kediaman Swasta pada 29 Ogos 2015 di Malibu, California.Stefanie Keenan / Getty Images

Semua orang tersenyum untuk kamera! Dan bercakap tentang senyuman, kelihatan seperti Hazel telah mewarisi senyuman ibunya yang terkenal.

Julia Roberts: Saya telah mendapat masa untuk membesarkan keluarga saya

Ogos.01.201406:28

Roberts adalah ibu yang sangat baik kepada trio, malah memutuskan untuk membiarkan kariernya mengambil kerusi belakang kadang-kadang untuk berada di sana.

LEBIH: Seperti bapa, (kelihatan-a-) seperti anak lelaki: Brad Pitt dan Knox menikmati hari di perlumbaan

“Saya bangga dengan apa yang saya lakukan dalam kerjaya saya, apa yang telah saya lakukan dalam 18 tahun kerjayaku sebelum saya mempunyai anak-anak,” katanya kepada Matt Lauer TODAY dalam satu wawancara tahun lepas. “Oleh itu, saya rasa saya benar-benar berjaya tinggal di rumah dan membesarkan anak-anak saya dan berada bersama keluarga saya.”

Ikut Ree Hines pada Twitter dan Google+.