John Legend adalah setiap ayah dalam tugas dua kanak-kanak dalam video manis ini

Ketika datang ke pengasuhan bersama, penyanyi John Legend memberikan banyak kepercayaan kepada istrinya yang luar biasa, Chrissy Teigen. (Ayuh, dia seorang ibu yang hebat!) Tetapi, hey – tidak ada seorang pun yang mengatakan ayah seperti Legenda tidak berada di sana pada mengurut keibubapaan!

Bahahahahaha

Pos yang dikongsi oleh chrissy teigen (@chrissyteigen) pada

Teigen pada hari Jumaat mengambil Instagram untuk memberi peminat melihat apa yang berlaku di rumah Teigen-Legend apabila Mom mendapat rehat. Dalam video ringkas, Legend sukar bekerja dengan tugas dua kanak-kanak, serentak cenderung kepada anak lelaki mereka yang berusia 1 bulan, Miles, dan anak perempuan berusia 2 tahun, Luna.

Legenda dilihat disandarkan di atas sofa, membebani Miles yang baru lahir – satu tugas yang dianggap sukar dengan Luna memanjat bahunya, cuba mengejarnya sambil menggunakan kepalanya untuk mendapat sokongan. “Bahahahahaha,” Teigen dengan tepat menggambarkan masa ini.

Teigen juga boleh mendengar ketawa di tempat kejadian lucu di latar belakang video. Walau bagaimanapun, Legend berjaya: “Tebak yang baik, burp yang baik,” dia mengucapkan tahniah kepada Miles yang kecil.

Chrissy Teigen John legend feeding kids
chrissyteigen / Instagram

Kemudian, tuan rumah “Pertempuran Lip Sync” juga memuat naik gambar suami yang sibuk kepada Kisah Instagramnya dengan berseloroh: “mata berkata ‘bantuan.'”

Teigen dan Legenda mengalu-alukan Miles pada Mei, tiga minggu awal, dengan sedikit Luna menjadi kakak besar. Teigen menyampaikan pada bulan April bahawa dia tidak fikir Luna memahami sepenuhnya apa yang berlaku dengan keluarga mereka yang berkembang.

“Dia melihat sesuatu sedang berlaku,” katanya. “Tetapi saya tidak fikir dia mendapatnya.”

Luna membuat saya makan bayi dia jadi saya rasa saya mempunyai anak kembar sekarang

Pos yang dikongsi oleh chrissy teigen (@chrissyteigen) pada

Ia kelihatan seperti itu mula berubah! Dalam satu lagi Teigen yang menyuarakan cabaran bersama pada hari Sabtu di Instagram, ibu dari dua dilihat menyusu Miles … dan juga anak patung bayi Luna. “Luna membuat saya makan anaknya jadi saya rasa saya mempunyai anak kembar sekarang,” katanya.

Sangat comel! Kita tidak boleh menunggu untuk melihat lebih banyak hubungan Miles dan Luna!

Chrissy Teigen dan John Legend mengalu-alukan anak kedua mereka – lelaki itu!

Mei.17.201800:22