Jimmy Kimmel meraikan ulang tahun pertama anak lelaki Billy dengan mesej bersyukur

Sesiapa yang mengikuti kisah anak Jimmy Kimmel, Billy, yang menjalani pembedahan jantung banyak tahun lepas, tahu bahawa ia tidak mudah bagi lelaki kecil atau ibu bapanya.

Tetapi Billy kini sedang sibuk, dan bertukar 1 pada hujung minggu – kedua-dua alasan besar untuk dirayakan!

Ayah melukis gambar manis anaknya itu, lengkap dengan wajah aiskrim, tali leher dan topi pesta, dan kami sangat sangat terpesona:

Kimmel bukanlah satu-satunya nama yang terkenal dengan harapan Billy baik, sama ada secara peribadi atau melalui media sosial:

Dan tidak boleh dilepaskan oleh ayah, ibu Billy (dan isteri Kimmel) Molly McNearney berkongsi beberapa ucapan selamat hari lahirnya sendiri:

Billy mempunyai keadaan jantung kongenital yang disebut tetralogy of Fallot dengan atresia pulmonari; Kimmel telah bercakap mengenai cabaran untuk melihat anaknya menghadapi dua pembedahan, satu pada umur 3 hari. Pembedahan kedua Billy datang pada 7 bulan.

Jimmy Kimmel menggandakan serangan terhadap rang undang-undang kesihatan GOP

21.1.201702:53

Sejak itu, Kimmel telah menggunakan platformnya sebagai tuan rumah “Jimmy Kimmel Live!” dengan tegas, dan kadang-kadang dikelilingi, menganjurkan perlindungan penjagaan kesihatan sejagat. Dan pada hari ulang tahun Billy Instagram, Kimmel menyimpan perkara-perkara sekurang-kurangnya sebahagiannya politik, meminta semua orang untuk mendaftar untuk mengundi.

Ikut Randee Dawn di Twitter.