Jessica Biel dan Justin Timberlake membuka soal kecemasan C-seksyen dengan Silas

Jessica Biel dan Justin Timberlake mempunyai rencana kelahiran yang terperinci yang semuanya dihasilkan untuk kelahiran anak mereka, Silas, pada bulan April 2015.

Tetapi rancangan itu, yang melibatkan kelahiran semula jadi yang damai di rumah, berubah secara dramatik apabila Biel, 36, terpaksa menjalani kecemasan C-section.

Gambar: Justin Timberlake, Jessica Biel
Justin Timberlake, kiri, dan Jessica Biel tiba di Golden Globe Awards di Beverly Hilton Hotel pada hari Ahad, 7 Januari 2018.AP

Dalam satu petikan dari buku pengasuh Hollywood Connie Simpson, “The Nanny Connie Way: Rahsia Menguasai Empat Bulan Pertama Parenthood” yang diterbitkan oleh Entertainment Tonight, pasangan itu berkongsi cerita mereka, menggambarkan rancangan kelahiran mereka sebagai “apa-apa tetapi biasa”.

“Kami mempunyai dua bidan, satu doula, satu meditasi kelas kelahiran, satu tan buku bayi hippie, dan sebuah rumah yang indah di Hollywood Hills yang kami telah bertukar menjadi kemudahan latihan tenaga kerja yang kami panggil The Octagon Jadi tidak normal, “mereka berkongsi.

Rancangan mereka untuk “melahirkan semula jadi yang tenang” semulajadi telah hancur apabila Biel dipindahkan ke hospital untuk mendapatkan kecemasan C-seksyen.

Akankah Justin Timberlake dan Jessica Biel mempunyai bayi lagi?

20.20.201800:28

Bintang “Sinner” mendedahkan apabila pasangan itu pulang ke rumah “keletihan, kecewa, dan benar-benar terkejut,” dia memandu sendiri dan Timberlake, 37, gila dengan tuntutan untuk persekitaran mereka.

“Saya terobsesi dengan semua bahan organik, bebas toksin, semula jadi, dan homeopati untuk anak kami, yang datang ke dunia ini di dalam bilik operasi melalui percikan,” Biel berkongsi. “Saya adalah seorang diktator, menjadikan diri saya dan suami saya gila!”

View this post on Instagram

Goin’ on tour. #MOTWTOUR

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Nasib baik, Simpson, aka “Nanny to the Stars,” tiba tepat pada waktunya untuk membantu pasangan mencari keseimbangan dalam beberapa bulan pertama kehidupan bayi mereka.

Hari-hari ini, lelaki besar, Silas, yang bertukar 3 bulan ini, menikmati menghabiskan masa bersama Mom dan Dad semasa mereka melakukan perjalanan ke Amerika Utara pada lawatan “Man of the Woods” Timberlake.

“Nannie Connie Way: Rahsia Menguasai Empat Bulan Pertama Parenthood” boleh didapati pada 10 April.

Loading...