Jessica Alba berkongsi ceramah sebenar tentang kehamilan: ‘Saya tidak merasa glamor sama sekali’

Jessica Alba terkejut apabila dia memukul permaidani merah untuk Baby2Baby Gala di Culver City, California, Sabtu malam.

Pelakon yang bertukar itu, yang akan segera mengalu-alukan anaknya yang ketiga – dan anak lelaki pertama – dengan suami Cash Warren, memamerkan benjolan bayi dengan gaun renda hitam cantik dan glam untuk majlis itu.

Juga menakjubkan? Pengakuan Alba bahawa kehamilan biasanya meninggalkan perasaannya kurang daripada elegan, walaupun penampilan.

Jessica Alba
Jessica Alba menghadiri Gala Baby2Baby 2017 pada 3LABS pada 11 November 2017 di Culver City, California..Frazer Harrison / Getty Images

Walaupun sukar untuk membayangkan bintang itu kelihatan apa-apa tetapi cantik, dia membuka kepada wartawan di acara amal dan mendapat real tentang bagaimana malam itu adalah pengecualian yang jarang berlaku untuk dia hari ini.

“Saya suka bahawa saya sebenarnya berasa glamor,” katanya kepada In Style. “Saya tidak glamor sama sekali ketika saya hamil, jadi senang untuk berpakaian dan merasa cantik.”

Apabila dia tidak berpakaian untuk menarik perhatian, pengasas bersama Syarikat Jujur berkata dia biasanya merasakan “seperti Humpty Dumpty.”

“Anda sememangnya berasa seperti anda meleleh di sekeliling dan hormon, dan tidak ada yang sama,” tambah Alba.

Jadi dia menghargai peluang untuk keluar mencari kehamilan pertengahan-sempurna.

“Di dalam pakaian ini saya rasa agak cantik,” katanya, “dan ya, sangat glamor.”

Dia lelaki! Jessica Alba mendedahkan jantina anak ketiga

Oktober.26.201700:26