Jessa Duggar Seewald melahirkan bayi No. 2 – dapatkan semua butirannya

Anak perempuan Duggar, Jessa Seewald dan suaminya, Ben, baru saja menyambut anak kedua mereka.

Seorang wakil untuk pasangan itu mengesahkan berita gembira HARI INI hari Isnin.

“Kami sangat gembira untuk mengumumkan kedatangan anak kedua kami yang manis,” kata ibu bapa yang gembira dalam satu kenyataan kepada Rakyat.

Tetapi itu bukan semua yang mereka katakan. Mereka berkongsi beberapa fakta tentang kegembiraan baru mereka.

View this post on Instagram

He keeps me laughing! 😄 #SpurgeonElliotSeewald

A post shared by Jessa Seewald (@jessaseewald) on

“Dia dilahirkan pada jam 4:26 pagi pagi, dengan berat 8 lbs dan 11 oz., Dan berukuran 21 3/4 inci,” kata mereka. “Kami sangat berterima kasih kepada Allah atas karunia hidup yang berharga ini dan teruja untuk menjadi keluarga empat!”

BERKAITAN: Jessa Duggar Seewald membuka kelahiran rumah yang sangat kuat, tergesa-gesa ke hospital

Apa yang mereka belum terungkap adalah nama bayi – yang tidak mengejutkan.

The Seewalds sudah bangga dengan ibu bapa kepada anak lelaki berusia 15 bulan yang bernama Spurgeon, tetapi mereka menunggu seminggu penuh setelah kelahirannya memberinya peringatan yang mengesankan.

Ben mempunyai penjelasan mudah untuk itu pada masa itu, memberitahu Orang ramai, “Dia akan mempunyai nama ini sepanjang hayatnya.”

Dalam klip baru yang difilemkan untuk TLC, pasangan itu mengatakan bahawa mereka telah memberikan nama permainan sedikit lebih difikirkan kali ini, tetapi menambah, “Kami masih belum (dipilih).”

“Saya rasa kita mungkin akan menjadi ibu bapa yang mahu melihat bayi itu terlebih dahulu dan pastikan ia nama yang betul,” kata Jessa.

Dan sekarang mereka telah berjumpa dengannya!

Walau apa pun nama tambahan terbaru mereka ternyata, ia mungkin tidak akan bermula dengan “S,” seperti Spurgeon. Walaupun Jessa dan semua adik-beradiknya mempunyai huruf pertama yang sama, dia menjelaskan pada masa lalu bahawa ia bukan tradisi yang dia mahu ikuti.

Ikut Ree Hines di Twitter.