Ivanka Trump berkongsi video manis langkah pertama anak lelaki itu

Ivanka Trump mungkin penasihat berpengaruh kepada bapanya di White House, tetapi di rumahnya sendiri, dia hanya ibu bangga.

Anak perempuan Presiden Trump menyiarkan video media sosial yang menawan anak bongsunya, Theodore Kushner, mengambil langkah pertamanya.

“Malam yang besar untuk bayi Theodore. Dia mengambil langkah pertama! “Trump menulis pada video yang dikongsinya di akaun Twitter, Instagram dan Facebook.

Video itu menunjukkan Theodore, yang merayakan ulang tahun pertamanya pada bulan Mac, membuat jalannya goyah di lantai di dalam rumah keluarga. Walaupun Trump terus menggalakkan dia untuk “berjalan kaki ke ibu,” kanak-kanak itu kelihatan lebih berminat untuk menggantung mainan yang dipegangnya dengan tangannya.

Trump, 35, telah menjadikan anak-anaknya kerap kehadiran di akaun media sosialnya. Selain Theodore, dia dan suami Jared Kushner mempunyai dua anak lain – anak perempuan Arabella, 5, dan Joseph, 3.

View this post on Instagram

What a pose!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Theodore juga mencuri perhatian awal tahun ini apabila ibunya membagikan satu lagi video daripadanya, kali ini merangkak buat kali pertama di tingkat Gedung Putih. Kejayaan itu berlaku sejurus selepas Presiden Trump dirasmikan.

Ivanka Trump bercakap tentang kehidupannya sebagai ibu bekerja

20.02.201701:04

BERKAITAN:

Ivanka Trump dan Jared Kushner mengalu-alukan bayi lelaki

Ceramah Ivanka Trump ke HARI INI dalam wawancara eksklusif: ‘Saya tidak suka’ teman ‘perkataan’ ‘