Inilah nasihat keibubapaan pemain ‘Full House’ yang memberi John Stamos dan isterinya

Sejak John Stamos dan isterinya, Caitlin McHugh, menjadi ibu bapa awal musim bunga ini, mereka dapat mengira keluarga “Rumah Penuh” untuk cinta dan sokongan.

Dalam beberapa minggu selepas pengantin lelaki menyambut anak mereka, Billy, pada pertengahan April, anak mereka telah menghabiskan masa bersama dengan Uncle Bob (Saget) dan Bibi Lori (Loughlin).

https://www.instagram.com/p/BinuvABh6Up

Dan Candace Cameron Bure telah bercakap dengan penuh semangat tentang ibu dan ayah baru: “Saya tahu bahawa dia dan Caitlin akan menjadi ibu bapa yang luar biasa kerana mereka telah lama menginginkannya.”

Namun, McHugh berkata pelakon itu telah menawarkannya dan Stamos merupakan nasihat penting untuk mengasuh anak.

“Rendam setiap saat kerana ia berjalan dengan cepat,” katanya berkongsi dengan HARI INI.

Candace Cameron Bure berkongsi nasihat ibu bapanya (atau kekurangannya) untuk John Stamos

Jun.01.201802:10

Pelakon model berusia 32 tahun itu berkata ketibaan Billy adalah pengalaman yang mengubah hidupnya dan suaminya, dan keutamaannya telah berubah.

“Ia mungkin terdengar begitu bodoh tetapi anda tidak lagi memikirkan diri sendiri dengan cara apapun. … Apa yang saya perlu lakukan adalah untuknya terlebih dahulu, “katanya.

Stamos, 54, berkongsi sentimen yang sama ketika dia mengumumkan kelahiran Billy di Instagram. Beliau menulis pada masa itu, “Mulai sekarang, bahagian terbaik saya akan sentiasa menjadi isteri saya dan anak saya.”

Kurang dari dua bulan kemudian, McHugh memberitahu HARI INI, “Kami terharu dengan kasih sayang dan kesyukuran kerana mempunyai lelaki kecil kami bersama kami sekarang.”

https://www.instagram.com/p/BivbJk_hnrf

Adakah kita akan melihat keluarga sebenar keluarga Stamos bersilang dengan keluarga “Rumah Penuh” di TV? Ia tidak keluar dari alam kemungkinan. Apabila McHugh ditanya jika ada peluang dia akan muncul pada episod masa depan spektrum Netflix sitcom, “Fuller House,” dia meninggalkan pintu terbuka untuk goo.

“Saya tidak tahu. Saya selalu berkata sama sekali tidak pada masa lalu, tetapi sekarang saya mempunyai lebih banyak masa dan kami suka menghabiskan masa bersama, “katanya sebelum menambah,” Saya mungkin. Ia tidak sepenuhnya keluar dari soalan itu. “

McHugh dan Stamos sedang bekerjasama dalam projek yang berlainan – satu dengan mesej cinta di belakangnya. Pasangan itu telah bekerjasama dengan My Saint My Hero untuk membuat satu gelang gelang yang dipanggil St. Amos Wearable Blessings Collection.

Caitlin McHugh, John Stamos, My Saint My Hero founder Amy D'Ambra
McHugh dan Stamos dengan pengasas My Saint My Hero Amy D’AmbraPat Kudej

Idea ini adalah untuk berkongsi gelang dengan seseorang yang memerlukan dan membawa positif kepada kehidupannya.

St. Amos bracelet
Gelang St AmosMy Saint Hero Saya

“Kami berharap ia menjadi trend berkongsi kebaikan dan senyuman,” jelas McHugh.

Sebanyak 100 peratus daripada pendapatan keluarga keluarga Stamos akan disumbangkan kepada ChildHelp, organisasi bukan untung yang didedikasikan untuk membantu kanak-kanak berisiko. Stamos telah berkhidmat sebagai duta selebriti untuk kumpulan itu selama lebih dari dua dekad.

“Kanak-kanak ini sangat luar biasa dan manis dan berfikir mereka mempunyai apa-apa kesusahan dalam hidup, anda hanya mahu memegang mereka dan memberi mereka cinta sebanyak mungkin,” kata McHugh..

Gelang St Amos boleh didapati di MySaintMyHero.com.

Loading...