Ini parodi Eminem menunjukkan perjuangan sebenar mengikat anak-anak untuk salji

Kisah ini pada asalnya diterbitkan pada 9 Januari 2017. Kami telah memperbaharuinya kerana kami fikir ia menyenangkan.

Cuaca musim sejuk membawa kekecewaan keibubapaan kanak-kanak yang tidak dapat dielakkan: mendapatkan anak-anak dibundel agar tetap hangat di luar rumah.

Keluarga Holderness menunjukkan perjuangan yang sangat nyata untuk menjaga mantel pada kanak-kanak dalam parodi terbaru mereka – versi hari salji Eminem melanda “Lose Yourself.”

Dalam video itu, ibu bapa Penn dan Kim Holderness berkumpul di topi, mantel dan selendang ketika mereka mengejar anak lelaki Penn Charles, memohon dia berpakaian hangat. Tetapi, seperti kebanyakan kanak-kanak, Penn Charles enggan mematuhi – berjalan mengelilingi halaman salji mereka memakai seluar pendek dan baju t-shirt.

“Jelaskan kepada saya bagaimana sepasang celana pendek dan tee membuatnya hangat ketika keluar dari pintu itu hanya 23,” Penn menepuk parodi itu, kemudian meneliti berapa banyak anak yang perlu dibundel dan belajar kerana mereka bergerak lebih laju daripada orang dewasa , mungkin mereka benar-benar tidak memerlukan lapisan tambahan itu.

BERKAITAN: Ia membeku, tetapi kanak-kanak lelaki hanya mahu memakai seluar pendek! Sekiranya anda membiarkannya?

Namun, seperti semua orang tua, Penn dan Kim tidak dapat membantu tetapi kecewa dengan keinginan anak-anak mereka untuk memakai beberapa artikel pakaian yang mungkin dalam suhu beku. Dan, pasangan itu disertai oleh keluarga dari Colorado ke Minnesota, yang semuanya menyerahkan video mereka sendiri tentang perjuangan mereka untuk mendapatkan anak-anak mereka dibundel.

Jangan sekali-kali merindui cerita orangtua dengan surat berita TODAY! Daftar di sini

“Letakkan kasut anda sendiri, dan kot anda, lelaki. Anda tahu bagaimana ia pergi, lelaki, letakkan tangan anda ke dalam lubang,” Penn menyanyi. “Kami hanya mendapat satu sarung tangan – terlambat – kita perlu tahu guru anda akan melihat anda dan menilai kami.”